obiteljski izlazak

Čisti luksuz: Pogledajte što kupuju Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom

30.12.2023 u 08:32

  • +5

Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Slavan glumački par u Los Angelesu je krenuo u potragu za novim luksuznim automobilom koji će zadovoljiti potrebe njihove četveročlane obitelji

Ashton Kutcher i Mila Kunis u novu godinu odlučili su ući sa stilom te krenuli u potragu za novim luksuznim automobilom - naravno, dovoljno velikim za cijelu obitelj.

Kako bi odabrali pravog metalnog ljubimca, u kupovinu su poveli i svoje dvoje djece, sedmogodišnju Wyatt i petogodišnjeg Dimitrija, koji su s velikim interesom proučavali blještave modele skupocjenih automobila.

Popularni holivudski par pojavio se ležerno odjeven; Kutchera smo vidjeli u klasičnom spoju hoodice i bejzbol kape, dok je Mila birala chic spoj klasičnog sivog džempera i traper kombinezona na tregere.

Sve je podigla raskopčanim gornjim gumbićima i zavrnutim nogavicama, detaljem koji je godinama bio nezaobilazan, ali u posljednje vrijeme gotovo zaboravljen. Stajling je zaokružila bijelim tenisicama i sunčanim naočalama, svoju dugačku smeđu kosu nosila je po strani.

Inače omiljeni glumački par posljednjih je tjedana u nemilosti javnosti nakon što se saznalo da su kolegu sa seta 'Ludih 70-ih', Dannyja Mastersona, pokušali obraniti pred sucem iako je optužen za niz silovanja, a naposljetku i osuđen.

POSTALI IZVIĐAČI

Mila Kunis i Ashton Kutcher rade sve kako bi ponovno stekli simpatije javnosti

Pogledaj galeriju