HAZEL MODER

Svoje prvo pojavljivanje na crvenom tepihu imala je i 16-godišnja kći Julije Roberts

16.07.2021 u 14:17

Bionic
Reading

Na Filmski festival u Cannes snimatelj Danny Moder stigao je bez svoje slavne supruge, 53-godišnje glumice Julije Roberts, a društvo mu je na crvenom tepihu, na premijeri filma 'Flag Day', radila njihova najstarija kći, što je izazvalo veliku pozornost medija

Malo je reći da su fotografi imali pune ruke posla kada je na premijeru filma 'Flag Day' na Filmskom festivalu u Cannesu, stigao 52-godišnji snimatelj Daniel Danny Moder. A kako i ne bi kada mu je po prvi puta društvo radila ne supruga Julia Roberts, već njihova 16-godišnja mezimica Hazel.

I dok je ponosni otac odjenuo crno kalsično odijelo, Hazel je za svoj prvi crveni tepih odabrala žućkastu čipkastu košulju-haljinu i crne cipele s malom, debelom petom. Njezino pojavljivanje odmah je izazvalo i rasprave u javnosti, a mnogi su zaključili kako je Hazel izgledom na oca, dok držanjem neodoljivo podsjeća na svoju majku, glumicu s najljepšim holivudskim osmijehom.

  • +2
Hazel Moder, Danny Moder Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Hazel ima i brata blizanca Phinnaeusa, ali i dvije godine mlađeg brata Henryja, koje su Julia Roberts i Danny Moder dobili tijekom svog braka. Par se upoznao na setu filma 'Mexican' 2000. godine, a dvije godine kasnije su se i vjenčali. O svom privatnom životu nerado pričaju za medije, a iako se često pisalo o krizi u njihovom braku, oni su to vješto demantirali proslavivši ovog 4. srpnja 19. godišnjicu braka.