DANIEL MODER

Julia Roberts na 19. godišnjicu braka podijelila rijetku fotografiju sa suprugom

05.07.2021 u 18:15

Bionic
Reading

Nakon gotovo dva desetljeća bračnog blaženstva ljubav glumice Julie Roberts prema suprugu Danielu Moderu ne blijedi, a na 19. godišnjicu njihovog braka oskarovka je podijelila i rijetku zajedničku fotografiju

'19 godina. Tek počinjemo', napisala je Roberts na Instagramu i podijelila selfie sa suprugom snimljen na plaži, gdje su proslavili američki Dan nezavisnosti i 19. godišnjicu braka.

Par se upoznao 2001. godine na snimanju filma 'Mexican', u kojem se pred kamerom budućeg supruga našla s Bradom Pittom. Vjenčali su se 4. srpnja 2002. godine na njenom ranču Taos, u Novom Meksiku, a u braku su dobili 16-godišnje blizance Hazel Patriciju i Phinnaeusa Waltera te 14-godišnjeg Henryja Daniela.

'Čista sreća je osjećaj koji čovjek ima kad su ljudi koje voli sretni', otkrila je nedavno glumica za časopis People što njoj osobno donosi radost.

O svom braku s Moderom, Roberts je govorila 2017. za People, objašnjavajući da je nakon mladenačkih lutanja i nespretnosti dočekala bajkovit kraj.

  • +4
Julia Roberts i Daniel Moder Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Mislim, svaki dan kad moj suprug uđe kroz vrata meni je kao ponovno proživljeni san', rekla je Roberts koja se veseli svakom njegovom povratku i koje svoga supruga opisuje kao nevjerojatno ljudsko biće.

Par se 2015. godine ponovno našao na setu istog filma, 'Tajna u njihovim očima', i morali su pronaći način kako da ne dosade jedno drugom.

  • +5
Julia Roberts u filmu 'Zgodna žena' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

'Zajedno smo putovali na posao, cijelo vrijeme bili zajedno na poslu i zajedno se vraćali kući', rekla je glumica i objasnila da nije imalo smisla još i kod kuće razgovarati o tome kako su proveli dan.

'Sve smo to odradili na poslu i u autu. Dakle, kad smo se vratitili kući, morali smo s tim prestati, što je bilo zaista divno', otkrila je tajnu uspjeha Roberts.