NA SUNSET BOULEVARDU

Svjetski uspjeh Zrinke Cvitešić: Njezino lice na plakatu u Los Angelesu

07.03.2023 u 08:52

Bionic
Reading

Na svom Instagramu domaća se glumica Zrinka Cvitešić pohvalila novim uspjehom njezine najnovije serije 'The Power', otkrivši kako je plakat dobio posebno mjesto

Vidjeti svoje lice na ogromnim reklamnim panoima, u nekim od najvećih i najpoznatijih gradova svijeta prilika je koju tek rijetki dobijaju. No, takav uspjeh sada je doživjela naša glumica s inozemnom karijerom. Naravno, riječ je o Zrinki Cvitešić, o čijoj se najnovijoj seriji 'The Power' ne prestaje pričati.

Produkcija serije svjesna je da ima pravi adut u rukavu, stoga ne čudi da su uložili dodatne milijune na reklamiranje. A ono što se dojmilo i naše Zrinke Cvitešić, ogromni je plakat postavljen na Sunset Boulevardu u Los Angelesu, gdje se njezino lice nalazi pored lica četiri ostale glumice iz serije, predvođene s Toni Collette.

Podsjetimo, visokobudžetna serija se temelji na nagrađivanom romanu britanske autorice Naomi Alderman. Prve tri epizode 'The Power' bit će premijerno prikazane ekskluzivno na Prime Video u petak, 31. ožujka, s novim epizodama dostupnim svakog petka, do finala sezone, 12. svibnja.

U seriji naša istaknuta filmska, televizijska i kazališna glumica tumači lik Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo.

The Power - trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Osim Zrinke, tu su već spomenuta Toni Collette, u ulozi gradonačelnice Seattlea Margot Cleary-Lopez, John Leguizam kao Rob Lopez, Auli'i Cravalho kao Jos Cleary-Lopez, Toheeb Jimoh kao Tunde Ojo, Josh Charles kao Daniel Dandon, Eddie Marsan kao Bernie Monke, Ria Zmitrowicz kao Roxy Monke, Halle Bush kao Allie Montgomery i brojni drugi.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Youtube

The Power, kojeg su već prozvali 'Sluškinjinom pričom za 21. stoljeće', je također pokretan ženskom snagom. Seriju je producirala produkcijska kuća Sister Jane Featherstone, a scenarij su pisale isključivo žene, baš kao i što su zaposlene samo redateljice.

  • +24
The Power Izvor: Prime Video / Autor: Prime Video

uživali su

[FOTO] Osmijesi govore sve: Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar pojavili se na premijeri predstave u Varaždinu

Pogledaj galeriju