the power

Objavljen trailer za jednu od najiščekivanijih serija: Pogledajte našu Zrinku Cvitešić u društvu holivudskih faca

23.02.2023 u 18:50

  • +24

The Power

Izvor: Prime Video / Autor: Prime Video

Bionic
Reading

Zrinka Cvitešić u serijalu 'The Power' tumači lik Tatiane Moskalev. Nedavno su objavljene fotografije sa seta, a ususret premijernom prikazivanju sada je svjetlo dana ugledao i trailer iščekivane serije

Od trofeja do tiranina, prognanika do odmetnika, usamljenika do vođe, gradonačelnika do pobunjenika... kako će vas Moć transformirati? Prime Video predstavio je uzbudljivi službeni trailer za globalni triler 'The Power' u kojem glumi Zrinka Cvitešić.

Visokobudžetna serija se temelji na nagrađivanom romanu britanske autorice Naomi Alderman. Prve tri epizode The Power bit će premijerno prikazane ekskluzivno na Prime Video u petak, 31. ožujka, s novim epizodama dostupnim svakog petka, do finala sezone, 12. svibnja.

U seriji naša istaknuta filmska, televizijska i kazališna glumica tumači lik Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo. Osim naše Zrinke Cvitešić, u seriji se pojavljuju i holivudske face, poput Toni Collette, koja glumi gradonačelnicu Seattlea Margot Cleary-Lopez.. A tu su John Leguizam kao Rob Lopez, Auli'i Cravalho kao Jos Cleary-Lopez, Toheeb Jimoh kao Tunde Ojo, Josh Charles kao Daniel Dandon, Eddie Marsan kao Bernie Monke, Ria Zmitrowicz kao Roxy Monke, Halle Bush kao Allie Montgomery i brojni drugi.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Youtube

U seriji iznenada, i bez upozorenja, tinejdžerice razviju moć strujnog udara. Serija prikazuje glumačku postavu izvanrednih likova od Londona do Seattlea, Nigerije do istočne Europe, dok Moć evoluira od trnaca u ključnim kostima tinejdžera do potpunog preokreta ravnoteže moći u svijetu.

The Power, kojeg su već prozvali 'Sluškinjinom pričom za 21. stoljeće', je također pokretan ženskom snagom. Seriju je producirala produkcijska kuća Sister Jane Featherstone, a scenarij su pisale isključivo žene, baš kao i što su zaposlene samo redateljice.