U DRUŠTVU SUPRUGE

Svjetski celebovi ni ove godine ne zaobilaze Hrvatsku: Unatoč koronavirusu, sir Rod Stewart uživa sa suprugom u Dubrovniku

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 07.07.2020 10:41
  • Objavljeno 07.07.2020 u 09:09
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Mark R Milan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da brojka 13 za njih nije nimalo nesretna, pokazali su prije dva tjedna, kada su proslavili upravo toliko godina braka. Nakon noćnih provoda po Londonu legendarni Rod Stewart svoju je suprugu Penny Lancaster poveo na zasluženi odmor i to u, ni manje ni više, nego Dubrovnik

Ni kiša nije smetala legendarnom britanskom glazbeniku, sir Rodu Stewartu, da ruku pod ruku s lijepom suprugom Penny Lancaster, pod ogromnim crnim kišobranom, prošeće Stradunom i uživa u ljepotama Dubrovnika. Slučajni prolaznici nemalo su se iznenadili kada je pokraj njih prošla ova glazbena legenda, a tek rijetki su bili 'brzi na okidaču' i snimili paparazzi fotografije koje su prenijeli dubrovački mediji.

Inače, Ssir Rod Stewart i Penny Lancaster prije dva tjedna proslavili su 13. godišnjicu braka, a sada uživaju na jadranskoj obali. Iako su gosti upravo s britanskog područja posljednjih godina bili najbrojniji na dubrovačkom području, zbog koronavirusa ih je puno manje.

No zato javnosti dobro poznata lica Velike Britanije, poput sestara Ecclestone, a sada i sir Roda Stewarta, iskoristila su priliku i posjetila upravo Dubrovnik. Gdje je točno odsjeo i koliko će se zadržati, za sada nije poznato.