NIŠTA BEZ NJEGA

Izabel Kovačić otkrila u kojem je liku pronašla inspiraciju za rođendansku tortu svome sinu

19.10.2022 u 14:08

Bionic
Reading

Maleni Ivan, sin Izabel i Matea Kovačića ovih je dana proslavio svoj 2. rođendan. Ponosni roditelji napravili su nezaboravnu rođendansku proslavu, a najviše pozornosti posvećeno je torti, koja je uistinu bila posebna

Najslađa rođendanska zabava održana je ovih dana u domu Izabel i Matea Kovačića. Poduzetnica i vlasnica brenda Lunilou i nogometaš obilježili su 2. rođendan svog sina jedinca Ivana, na koji su pozvali najdraže goste, one male, ali i velike.

Veseli slavljenik na vlastitu je zabavu stigao u odijelu Batmana, iz kojeg se, čini se, u posljednje vrijeme ne skida, opčinjen ovim mnogima omiljenim superherojem, a cijelu proslavu inspirirala je šuma, omiljeno mjesto Ivana Kovačića.

No, ono što je mnogima zapelo za oko, neobična je rođendanska torta, koja je napravljena na zahtjev ponosne mame Izabel Kovačić.

I dok većina roditelja, u toj životnoj dobi, bira torte s likovima iz crtića s Baby TV-a, morskim motivima ili princezama, gusarima, bagerima, dinosaurima, Izabel je naručila tortu po svom guštu, baš onakvu kakvu je svojedobno u jednom od filmskih nastavaka dobio Harry Potter.

  • +4
Izabel Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Na njoj je pisalo: 'Happee Birthdae', a umjesto Harryjevog imena stajalo je Ivanovo. Kako baš sve ne bi bilo po maminom odabiru, po torti na kat su bili postavljeni stanovnici šuma, vjeverice i jeleni, dok su na vrhu bile svjećice, od kojih je jedna bila ona u znaku broja 2.