sveselo slavlhe

Bend, pjesma i velika torta: Mirela Forić Srna obilježila je 40. rođendan, a feštala je uz Ivu Todorić i Izabel Kovačić

02.09.2022 u 09:43

Bionic
Reading

Supruga proslavljenog nogometaša Darija Srne, ekonomistica i poduzetnica u zagrebačkom restoranu proslavila je svoj jublarni 40. rođendan

Fotografije su očekivano, osvanule na Instagramu, a na proslavi je bio i Mirelin suprug Darijo. Uz nastup srpske pjevačice Aleksandre Prijović, na slavljeničkoj fešti Mirele Forić Srna dobro su se zabavljali i nazdravljali Iva Todorić, Andrea Čermak sa suprugom Hrvojem, Izabel Kovačić te brojni drugi gosti.

Mirela je za svoj veliki dan zablistala u elegantnoj crnoj haljini te štiklama s remenčićem od cirkona, a kosu je podigla u pundžu. Inače, ranije je izjavila da su njoj, budući je kći jedinica, prijateljice uvijek bile druga obitelj te da je blagoslovljena svojim 'čoporom' kojeg ima 25 godina i sve bi napravila za njih kao i one za nju.

Podsjetimo, u braku s nogometašem je od 2010. godine, a zajedno imaju kći Kasju te sina Karla. Javnosti je poznata i kao uspješna poslovna žena.

Poslovni put je počela pokretanjem hrvatske verzije modnog portala, a nakon osam godina rada obznanila je kako se povlači i napušta uhodani tim, a već godinama s djecom živi u Londonu.

  • +3
Mirela Forić Izvor: Profimedia / Autor: Dvora / Shutterstock Editorial / Profimedia