VELIKA ČISTKA

Svi se pitaju zašto je hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko s Instagrama izbrisao baš sve fotografije sa suprugom

03.06.2021 u 12:42

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, 29-godišnji Šime Vrsaljko obrisao je sa svog profila na Instagramu sve fotografije sa suprugom Mateom. Iako je rijetko objavljivao slike supruge, totalna čistka na društvenoj mreži nije mogla prići neopaženo od strane gotovo pola milijuna njegovih pratitelja

Igrač Atletica iz Madrida s kojim je ove godine osvojio titulu prvaka Španjolske i povratnik u reprezentaciju, Šime Vrsaljko, miljenik je žena, pogotovo nakon SP-a u Rusiji. No Zadranin je svoje srce odavno poklonio sugrađanki Matei s kojom ga veže ljubav još iz srednjoškolskih dana.

O samozatajnoj crnki malo toga se zna, ne istupa u medijima i za razliku do velikog broja djevojaka i supruga nogometaša ne hvali se svojim modnim kombinacijama niti ima otvorene profile na društvenim mrežama.

No u posljednje tri godine, otkako je Vrsaljko otvorio profil na Instagramu, povremeno bi objavio zajedničke fotografije, sve donedavno kad su sve fotografije njegove supruge izbrisane s tog profila. Zašto je došlo do čistke na Instagramu nije poznato, no odmah su krenula nagađanja o problemima u braku.

  • +2
Šime i Matea Vrsaljko Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Podsjetimo, Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. zaprosio je atraktivnu crnku. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije, u lipnju 2018., netom prije Svjetskog prvenstva u Rusiji, dobili su sina Bruna.

Vrsaljko se priprema s ekipom za prvu utakmicu na Europskom prvenstvu, koja je na rasporedu u nedjelju, 13. lipnja i to u Londonu na kultonkm Wembleyju kada igramo protiv Engleske.