ODLAZE S OMILJENOG OTOKA

Svi na okupu: Ivica Kostelić objavio fotografiju s djecom, a u oko upada jedan zanimljiv detalj

30.08.2022 u 10:08

Bionic
Reading

I ovo su ljeto Kostelići proveli na omiljenom otoku Mljetu, a za kraj, i za uspomenu, snimili su obiteljsku fotografiju na trajektu. Jedina koja je na fotografiji nedostajala bila je Ivičina supruga i majka njihovo četvero djece, Elin Kostelić

Što se tiče destinacije, za obitelj Kostelić ni ovoga ljeta nije bilo promjene. Ljeto su sa svoje četvero mališana Elin i Ivica Kostelić proveli na Mljetu, a sada su ga napustili i vratili se u realnost kako bi se pripremili za početak školske godine, koja čeka najstarijeg sina Ivana.

Fotografija za sjećanje na ljeto 2022. snimljena je na trajektu, dok se u pozadini vidi Mljet. 'Još jedna fotka našeg omiljenog otoka', napisao je Ivica Kostelić pored fotografije na kojoj je snimljen s leđa sa sinovima Ivanom i Leonom te blizankama Janom i Katom.

Ono što odmah upada u oko to je da je četvero mališana pokupilo gene s majčine strane, s njezinog rodnog Islanda. Naime, baš kao i Elin Kostelić, Ivan, Leon, Jana i Kata imaju plavu kosu koja je dodatno posvijetlila tijekom ljeta.

Mališani su se poredali po ogradi trajekta dok je njihov otac fotografirao Mljet.

  • +3
Ivica Kostelić Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic / CROPIX

Elin i Ivica Kostelić svoju su dugogodišnju vezu ozakonili 2014. godine, a te iste godine rodio se i njihov najstariji sin Ivan. U ljeto 2016. pridružio im se i Leon, a onda su stigle bliznake Jana i Kata. One su se u medijima našle odmah nakon rođenja jer su rođene u Petrovoj bolnici i boravile u njoj za vrijeme velikog zagrebačkog potresa 2020. godine, nakon čega su, ranije nego što je to uobičajeno, s mamom puštene kući jer je bolnica dosta nastradala.