'TOTTI (ONE CAPTAIN)'

Svi ljubitelji dobrih priča, ali i nogometa, pozor: Na male ekrane stiže prava poslastica o 'posljednjem rimskom caru'

15.11.2021 u 08:39

Bionic
Reading

Te 2017. godine nogometni svijet zauvijek je promijenjen nakon što se kapetan i ikona kluba Roma, neuništivi i nezamjenjiv Francesco Totti oprostio od voljenog kluba, ali i nogometne karijere. Olimpico je za oproštajnu utakmicu bio rasprodan mjesecima ranije jer su svi navijači Rome željeli s tribina u mirovinu ispratiti posljednjeg rimskog cara, kako su ga nazivali. No mjesta je bilo samo za njih 70.000... Priča o njemu ispričana je sada i u novoj hit seriji koja stiže na Pickbox NOW

Ovog ponedjeljka 15. studenog na Pickbox NOW stiže ekskluzivna premijera serije 'Totti (One Captain)' o legendarnom nogometašu Francescu Tottiju, snimljena 2021. godine. Ako i nemate Pickbox NOW, ne brinite, jer prvu epizodu ove sportske serije možete pogledati bez dodatne naknade ako ste korisnik MAXtv-a.

Ova talijanska serija priča priču iz perspektive Tottija, idola i kapetana nogometnog kluba Roma koji je igrao samo za taj klub, a njegova blistava karijera uključuje pobjedu na Svjetskom nogometnom prvenstvu, kao i nevjerojatnu bazu navijača koji ga obožavaju i nakon što je otišao u mirovinu.

U seriji Totti, kojeg glumi Pietro Castellitto, zna da se bliži vrijeme kada će morati u mirovinu, ali se ipak nada da će moći igrati još koju godinu. No povratak izbornika Luciana Spallettija (Gianmarco Tognazzi) u klub dovodi u opasnost njegove planove. Spalletti, nekada njegov veliki obožavatelj i prijatelj, dolazi kao drukčiji, agresivniji čovjek, zbog čega se Totti mora boriti kako bi nastavio igrati, ali i oprostiti od nogometa po svojim pravilima.

Ova talijanska serija priča priču iz perspektive Tottija, kritizirajući Spallettijeve izbore, a da ih ne demonizira previše. Fokus je na dubokoj ljudskoj drami koju je doživio prvak poput njega. Između neprekidnih vremenskih skokova u prošlost, priča također prati neke temeljne faze kapetanove slavne karijere - od prvih dodira s loptom u djetinjstvu i omladinskih klubova do Svjetskog prvenstva 2006. godine.

Serija 'One Captain' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Legendarni Totti, kojeg su njegovi navijači prozvali i 'posljednjim rimskim carem', cijelog života ostao je vjeran Romi i za voljeni je klub, u 25 godina igračke karijere, odigrao čak 785 utakmica, zabio 307 golova, osvojio Serie A (i još osam puta bio viceprvak), dva kupa i dva superkupa Italije, a 2006. osvojio je i Svjetsko prvenstvo s reprezentacijom Italije, s kojom je šest godina ranije bio i europski viceprvak.

Naravno, priča neće propustiti i dijelove njegova privatnog života, posebice one vezane uz njegovu suprug Ilary. Prvu epizodu potražite u glavnom meniju, u videopaketima na pretplatu, i to pod kategorijom Pickbox NOW - Totti 1. epizoda. Vjerujemo da će vas zanimati i nastavak, stoga odaberite jedan od paketa Pickbox NOW i uživajte u sadržaju koji se nudi na MAXtv-u ili putem aplikacije MAXtv To Go.