HIT SERIJE

Pred nama je dugi vikend: Opustite se pred ekranima uz ove zanimljive naslove koji nude pregršt zabave

29.10.2021 u 16:05

Bionic
Reading

Dugoočekivani produženi vikend je pred nama, pa ako niste sigurni koje zanimljive serije odabrati u nikad bogatijoj ponudi, nudimo nekoliko odličnih ideja koje će vas prikovati ispred malog ekrana

S velikim zanimanjem fanovi su dočekali novu verziju serije 'Tračerica' s novim glumačkim imenima koja treba imati na oku u godinama koje su pred nama.

Tračerica (HBO GO)

Dakle, nova Max Original serija 'Tračerica' (Gossip Girl) imala je svoju premijeru 26. listopada na HBO GO-u, kada je u ponudu stiglo prvih šest epizoda. Istog dana, u HBO GO ponudu stiglo je i svih šest sezona originalne hit serije 'Tračerica' iz 2007. godine.

Što trebate znati o novoj 'Tračerici'?

Tračerica, HBO GO

Novu seriju je razvio Joshua Safran, pisac i izvršni producent originalne serije. Ova ekstenzija pop kulturnog klasika vraća nas na Upper East Side gotovo, gotovo desetljeće nakon što se izvorna blog stranica 'Tračerice' ugasila, gdje nova je generacija tinejdžera privatne škole upoznata s nemilosrdnom i transformativnom stvarnošću neprestanog društvenog nadzora. Uranjajući natrag u skandalozne živote manhattanske elite, serija istražuje koliko su se društvene mreže - i krajolik samog New Yorka - razvili otkad smo zadnji put tračali na stubama Meta. Ali iako su se vremena možda promijenila, drama je bogatija nego ikad.

  • +23
Nova 'Tračerica' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U seriji glume Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith, Todd Almond, Adam Chanler-Berat, Johnathan Fernandez i Jason Gotay. Joshua Safran je autor i scenarist serije, kao i jedan od izvršnih producenata uz Josha Schwartza, Stephanie Savage, Leslie Morgenstein i Ginu Girolamo, a koproducentica je Lis Rowinski. Dvije epizode režirala je Karena Evans, a seriji se pridružio i dizajner kostima iz originalne serije, Eric Daman.

Tračerica Izvor: Društvene mreže / Autor: Promo

Tračerica (2007.), HBO GO

Podsjetimo, 'prva' Tračerica prikazivala se od 2007. do 2012. Serija o bogatim srednjoškolcima s Upper East Sidea, oduševljavala je tinejdžere, ali ne samo i njih. Glavne junakinje Serena i Blair, bliske prijateljice, a nekad i ljute rivalke borile su se za premoć u svom elitnom kvartu na Manhattanu - sve to začinjeno genijalnim modnim stilom protagonistica ove serije koja je stekla kultni status. Mlada i talentirana glumačka ekipa: Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Taylor Momsen i Ed Westwick sjajno su portretirali bogate srednjoškolce te su kasnije nastavili uspješnu glumačku karijeru.

Trailer serije Tračerica' Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Vigil, Pickbox NOW

Na Pickbox NOW servisu, u sklopu MAXtv-a nikako nemojte propustiti hvaljenu britansku seriju Vigil. Nova šestodijelna kriminalistička serija novi je adut BBC-ja.

Radnja se odvija u Škotskoj, gdje je serija i snimana, na fiktivnoj podmornici HMS Vigil koja pripada kraljevskoj mornarici. Tajanstveni nestanak škotske ribarske koće i smrt na brodu nuklearne podmornice Trident dovode policiju u sukob s mornaricom i britanskim sigurnosnim službama.

Serija 'Vigil' briljantno je osmišljena, a priču su isto tako besprijekorno ispričale Suranne Jones, kao i Rose Leslie iz 'Igre prijestolja'. Njih dvije rade kao detektivke koje pokušavaju riješiti misteriju neobične smrti koja se dogodila na nuklearnoj podmornici. Svakako pogledati!

Vigil | Trailer - BBC Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

You, Netflix

I treća sezona Netflixovog hita 'You' donosi pregršt zabave!

U trećoj sezoni Joe i Love, koji su sada vjenčani i podižu svoju bebu, preselili su se u mirnu enklavu Madre Linda na sjeveru Kalifornije, u kojoj su okruženi tehnološkim poduzetnicima s privilegijama, mama blogericama i slavnim biohakerima s društvenih mreža. Joe je predan svojoj novoj ulozi muža i tate, ali strahuje od smrtonosne ljubavne impulzivnosti. A tu je i njegovo srce. Živi li možda žena koju traži cijelo ovo vrijeme u susjedstvu? Probijanje iz kaveza u podrumu je jedno, ali zatvor savršenog braka sa ženom, koju ne mogu nadmudriti vaši trikovi, nešto sasvim drugo. To će se pokazati puno složenijim bijegom. U seriji glume: Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers, Elizabeth Lail...

You, 3. sezona Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Nasljeđe, HBO GO

HBO GO donosi treću sezonu hit serije 'Nasljeđe' ('Succession'), uzbudljivu priču o moćnoj obitelji Roy koja se prati u jednom dahu te istražuje uvijek aktualne teme moći, politike, novca i obitelji. U trećoj sezoni pratimo rasplet dramatičnih događaja: upavši u zasjedu svog buntovnog sina Kendalla na kraju druge sezone, Logan Roy započinje treću sezonu u opasnom položaju, nastojeći osigurati obiteljske, političke i financijske saveze. Gorka korporativna bitka prijeti da će prerasti u rat.

Foršpan za treću sezonu serije 'Nasljeđe' Izvor: Promo fotografije / Autor: HBO

U uredu (Netflix)

Hit serija 'U uredu' ('The Office'), američka verzija originalne britanske serije s nezaboravnim Rickom Gervaisom, s odličnom glumačkom ekipom nasmijat će vas do suza. Riječ je o seriji koja se s velikim uspjehom prikazivala od 2005. do 2013., a teme su i danas aktualne. Radnja se bavi različitim situacijama na radnom mjestu u tvrtci za nabavu papira. U glavnim su ulogama: Steve Carell, Jenna Fischer, John Krasinski, Rainn Wilson i B. J. Novak. Protagonisti su duhoviti zaposlenici koji raspravljaju o privatnim životima, dijele svakodnevnu zabrinutost zbog otkaza, prisutnog rivalstva, promaknuća...

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube