Romantika u Parizu

Sve teže skrivaju svoju vezu, a on je prati po Europi: Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid uhvaćeni su u istom hotelu

01.10.2022 u 13:05

Bionic
Reading

Bilo jednom…u Parizu. Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid viđeni su u istom pariškom hotelu u četvrtak navečer, nekoliko tjedana nakon što su izvori bliski slavnom glumcu i manekenki potvrdili da su u vezi

Gigi Hadid, 27-godišnja manekenka i model, nasmiješena i dobro raspoložena ušla je u hotel Royal Monceau oko 22 sata nakon dugog dana na Tjednu mode u Parizu. Samo nekoliko trenutak u isti hotel stigao je i Leonardo DiCaprio, navodi TMZ.

Nakon gotovo tri sata, DiCaprio, koji je odjeven u svoj prepoznatljiv crni kaput, viđen je kako napušta luksuzni hotel oko 1 ujutro, a nekoliko trenutka iza njega hotel je napustila i Gigi.

Iako nije poznati kamo je Gigi Hadid otišla, Oscarom nagrađeni glumac proveo je ostatak noći s prijateljima u nekoliko noćnih klubova prije nego što se vratio u svoj hotel. Za novopčeni par navodilo se kako vezu grade polako, te da idu korak po korak, no čini se kako se sada slavni 47-godišnji glumac ipak odlučio pridružit svojoj novoj djevojci na njihovom prvom zajedničkom putovanju dok ona radi u sklopu tjedna mode.

Prošlog tjedna zvijezda serije 'Revenant' viđen je u Milanu istog dana kada je Gigi Hadid prošetala na Versaceovoj modnoj reviji za proljeće/ljeto 2023. 'Oni su sigurno u vezi', rekao je izvor za Entertainment Tonight o novopečenom paru. Ranije ovog mjeseca, Page Six ih je uhvatio par kako se lijepo zabavljaju na ekskluzivnoj zabavi u New Yorku, i to netom nakon što su im bliski izvori otkrili kako je par odlučio svoju vezu podići na višu razinu. 'Leo je bio sa svojim prijateljima, a Gigi sa svojim prijateljima manekenkama i svi su se družili za stolom', rekao je tada insajder za Page Six.

  • +2
Gigi Hadid i Leonardo DiCaprio Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Leonardo i Gigi se poznaju godinama, a glasine o njihovoj romansi krenule su kada su viđeni kako se zajedno druže u New Yorku na jednom otvorenju. Vijest o novoj romansi izazvala je veliko zanimanje obožavatelja jer je DiCaprio tek prošlog mjeseca prekinuo vezu s dugogodišnjom djevojkom Camilom Morrone, a mnogi su se tom prilikom i zabavljali detaljima o njegovim svim prošlim vezama te navodili da neuhvatljivi neženja nikada nije imao djevojku stariju od 25 godina.