NAKON PREKIDA S CAMILOM

Nije li malo prestara po njegovim mjerilima? Leonardo DiCaprio navodno je bacio oko na 27-godišnju Gigi Hadid

13.09.2022 u 19:17

Bionic
Reading

Čini se kako Leonardo DiCaprio neće još dugo biti sam, barem ako je vjerovati američkim medijima koji ga posljednjih dana spajaju sa slavnom manekenkom

Slavni Oskarovac i zakleti neženja, 47-godišnji Leonardo DiCaprio očito nije dugo uživao u samoći. Prema izjavama nekoliko različitih izvora, koji su se 'povjerili' američkom magazinu People, posljednjih se dana sve više druži sa 27-godišnjom Gigi Hadid, poznatim supermodelom.

Iako se viđaju i pokušavaju što bolje upoznati, službeno još uvijek nisu u vezi, no DiCaprio, kako kaže izvor, se 'bacio u akciju'.

'Viđeni su zajedno s grupom prijatelja. Od prekida sa Camilom prošlo je nekoliko tjedana i on od tada najviše vremena provodi s prijateljima i obitelji', dodao je još jedan izvor.

  • +8
Leonadro DiCaprio i Camila Morrone Izvor: Profimedia / Autor: Serge Arnal / Starface / Profimedia

Leonardo DiCaprio nedavno je prekinuo četverogodišnju vezu s manekenkom i glumicom Camilom Morrone, nakon čega su ponovno krenule glasine kako slavni glumac 'ne može i ne želi' biti s djevojkom starijom od 25 godina, budući da je do sada redovito raskidao veze kada bi se one približile toj brojci. Upravo zbog toga mnogi misle da je Gigi Hadid 'prestara' po njegovim mjerilima, budući da su joj 27 godina.

Od prekida, DiCaprio puno vremena provodi u New Yorku, gdje Gigi živi s dvogodišnjom kćerkicom Khai, koju je dobila s bivšim partnerom, pjevačem Zaynom Malikom.