POTPUNO NEOČEKIVANO

Ovo je jedno od najhrabrijih modnih izdanja Melanije Trump, no nisu baš svi oduševljeni; ponovno se zbijaju šale na njen račun

21.01.2021 u 09:42

Bionic
Reading

Nakon što su napustili Bijelu kuću, Trumpovi su se uputili u svoj ljetnikovac Mar-a-Lago u Palm Beachu. Kamere su sad već bivši predsjednički par ispratile tijekom odlaska iz Washingtona, a potom i tijekom slijetanja na Floridu. Trumpovi su iz aviona izašli nasmiješeni i dobro raspoloženi, a najveća pažnja bila je usmjerena na Melaniju Trump, za koju se pretpostavljalo da će se tijekom leta presvući u nešto udobniji stajling

Nakon crnine u kojoj se zadnji put obratila javnosti kao prva dama Amerike - Chanelova bolera i haljine s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana, udruženih s teksturiranim štiklama njezina omiljenog dizajnera Christiana Louboutina - tijekom leta na Floridu presvukla se u nešto ležerniji stajling.

Melania se za početak svog novog života na Floridi odlučila za neočekivanu odjevnu kombinaciju koja slavi život - statement krep-haljinu s potpisom modne kuće Gucci, koju krasi heksagonski uzorak u kombinaciji tamnoplave, narančaste i bijele.

  • +2
Obitelj Trump stigla je na Floridu Izvor: Profimedia / Autor: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljina u kombinaciji s visokom punđom i predimenzioniranim sunčanim naočalama neodoljivo podsjeća na stil 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća, a riječ je o kreaciji koju je Gucci predstavio u sklopu svoje Resort kolekcije za 2020. godinu, koju je ranije nosila i glavna urednica modne biblije Voguea Anna Wintour.

  • +5
Donald i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cijena haljine iznosi oko 23.000 kuna, a Melania je dosad već naučila da za let avionom odabire ravnu obuću pa je tako ovog puta, umjesto vrtoglavo visokih potpetica, odabrala tamnoplave balerinke s potpisom brenda Roger Vivier, čija cijena iznosi oko 3900 kuna.

Melania je tijekom mandata često bila prozivana od modne struke da igra na sigurnu kartu pa je za kraj svoje 'vladavine' u Bijeloj kući vrlo vjerojatno željela ostaviti nešto drugačiji dojam. Unatoč paprenoj cijeni i dizajnerskom potpisu, Melanijina haljina nije se dojmila javnosti koja ju je na društvenim mrežama usporedila sa zavjesama i tepisima sličnog uzorka koji su bili popularni 70-ih godina. Šaljivih fotografija na račun bivše prve dame nije nedostajalo.