SAM U KUĆI

Obitelj Trump napustila je Washington, no svi se pitaju gdje je nestao Barron

21.01.2021 u 10:58

Bionic
Reading

Donald Trump dao je oproštajni govor u Združenoj bazi Andrews u Marylandu gdje se s Melanijom i ostatkom obitelji ukrcao u zrakoplov Air Force One posljednji put. Najmlađi Trump, Barron, nije bio nazočan

Barron Trump bio je jedini sin bivšeg predsjednika koji nije bio prisutan u Združenoj bazi Andrews u Marylandu gdje je Donald Trump održao svoj oproštajni govor prije leta u Floridu. Jedini sin Melanije i Donalda Trumpa navodno je bio u predsjedničkom zrakoplovu Air Force One.

Kako Barron nije bio nazočan ni kad je obitelj napuštala Bijelu kuću, po internetu su ubrzo počele kolati šale i usporedbe s filmom 'Sam u kući'.

''Sam u kući 6: Trumpovi su ostavili Barrona u Bijeloj kući'', bio je jedan od komentara.

'Je li Trump upravo Barronu priredio scenarij filma 'Sam u kući'? Biden bi trebao dati pregledati podrum', glasio je još jedan duhoviti komentar.

Obitelj Trump najvjerojatnije će sljedeće dane provoditi u Mar-a-Lagu u Palm Beachu u Floridi.

'Želim vam dobar život, vidimo se uskoro. Ostavili smo sve, kao što bi sportaši rekli, ostavili smo sve na terenu. Tijekom mjeseca koji ćemo provesti u Floridi, nećemo se međusobno pogledati i zapitati jesmo li mogli raditi malo više', rekao je Donald Trump u svom oproštajnom govoru.

  • +2
Obitelj Trump stigla je na Floridu Izvor: Profimedia / Autor: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Biti vaša prva dama bila je moja najveća čast. Hvala vam za ljubav i podršku. Bit ćete u mojim mislima i molitvama. Bog vas sve blagoslovio. Bog blagoslovio vaše obitelji i Bog blagoslovio ovu prekrasnu naciju', rekla je Melana Trump.

Donald Trump proveo je zadnje mjesece svog predsjedništva u pokušajima da preokrene izbore i poništi rezultate predsjedničke utrke koju je izgubio. Ti neuspješni pokušaji kulminirali su kad je potakao svoje sljedbenike na teroristički napad na Američki Kongres u Washingtonu D. C. za što je po drugi put zatražen njegov opoziv na mjesto predsjednika SAD.

Par nije dočekao Joea Bidena i njegovu suprugu Jill, a nepoznato je i je li Donald Trump svom nasljedniku ostavio oproštajno pismo u Bijeloj kući, kao što je to učinio Barack Obama na kraju svog drugog mandata.