kako vam se sviđa?

Sve joj dobro pristaje: Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kao plavuša

30.06.2021 u 14:43

Bionic
Reading

Glumica koju smo navikli kao brinetu, s vremena na vrijeme pokaže kako bi izgledala s drugom bojom kose što je napravila u posljednjim objavama na Instagramu. Bojana Gregorić Vejzović priložila je fotografiju nastalu u svrhu promocije nove predstave na kojoj trenutno radi

Brinete izgledaju prirodno i mlađahno, a plavuše se navodno bolje zabavljaju. O tome je najbolje pričati s Bojanom Gregorić Vejzović koja preko noći promijeni frizuru. Nekad je to za potrebe snimanja, kazališne uloge ili je pak riječ o pravoj promjeni. Kako god bilo, svoje pratitelje obavijesti kakav je look izabrala.

'Plavuša, što kažete?' pitala je Bojana Gregorić Vejzović svoje fanove s nove dvije fotografije odjevena u tamno zelenu haljinu i plavom perikom s dužom bob frizurom.

Bojana je davno prije (a i u međuvremenu) koketirala s plavim perikama i umetcima za kosu. Tako se 2016. na humanitarnom koncertu Tamburaške legende za dječji osmijehnije pokazala u retro izdanju. Tada je koristila umjetni rep brenda Balmain, a obožavatelji su komentirali da je izgledala poput zlatokose. U svakom slučaju, za kakvu god se promjenu odlučila, sve joj odlično pristaje.