RADNO LJETO

Sve je spremno za Giulianov raj na plaži

28.06.2017 u 12:33

Bionic
Reading

Duga je lista estradnjaka koji su se pored pjevačke karijere odlučili i za bavljenje ugostiteljstvom. Među njima je i splitski pjevač Giuliano koji je pomogao supruzi Kristini da ostvari svoju veliku želju te su prošle godine početkom srpnja u Podstrani otvorili bar na plaži. Kako se taj potez pokazao kao pun pogodak, popularni glazbenik i njegova supruga spremaju se za novu sezonu, a njihova Arija dobila je i novi 'oblik'

'Drvenu kućicu odnijela je orkanska bura koja je zapuhala u ožujku i ljudima nosila krovove. Ona je bila lijepa, ali nova koju sada imamo će valjda biti zauvijek', rekla je za tportal Kristina Đanić, Giulianova supruga koja s majstorima privodi radove kraju.

Svečano otvorenje bara koji su prošle godine posjetili brojni poznati, bit će za koji dan, a Giulianu i Kristini pomaže i njihov 14-godišnji sin Marko.

Udobna i opuštena okolina baš je ono što je u moru ugostiteljske ponude, usmjerene uglavnom prema turistima, nedostajalo u tom kraju pa se Kristina i Giuliano nadaju da će i ove godine sezona s njihovim barom na plaži biti jednako uspješna kao i prošle.

Ove godine njihova Arija imat će 'kameni' izgled.