sjećanje na mladost

Giuliano: 'Kad vidim svoje stare fotke, puknem od smijeha'

17.05.2017 u 13:43

Bionic
Reading

Svaki put kad Giuliano izvuče 'iz naftalina' neku od svojih starih fotografija, oduševi svoje pratitelje na društvenim mrežama. Ovoga puta s njima je podijelio fotografiju staru 20 godina. Što ga podsjeća na vrijeme kad je počinjao svoju glazbenu karijeru i kako se danas osjeća, ispričao je za tportal

'Kad vidim što se sve nosilo u to doba, kakve smo frizure imali i kako smo izgledali, dobro se nasmijem. A tek kad se sjetim kakve smo situacije izvodili tada...' prisjetio se Giuliano.

Fotografija koju je objavio na svom profilu na Facebooku poslao mu je prijatelj, oduševila je njegove fanove i prijatelje koji su ga počastili s komplimentima i našalili se na njegov račun.

'Konan iz Splita', 'Kraljica Torcide', 'To je bila perika', 'Potpuno si isti kao i danas', 'Pomislila sam da imaš sestru', neki su od komentara.

U četrdesetima se, kaže, osjeća najbolje do sad.

'U ovim godinama mi se sviđa sve, to su najbolje godine. Ne bi ih mijenjao nizašto', poručuje 44-godišnji dalmatinski slavuj.

Giuliano je svoju glazbenu karijeru počeo u splitskim sastavima poput grupe Kleopatra, Zippo, Apokalipsa i Feeling, a nakon toga je nastavio sa solo karijerom. Tijekom nje, ističe, nije imao uzora niti je pokušavao slijediti nečiji glazbeni izričaj.