zavodnica kristina

Možda je i zbog ovoga Guliano zavolio svoju suprugu

20.04.2017 u 14:45

Bionic
Reading

Zgodna Giulianova supruga i sama je nekoć pjevala. Poznati pjevač nikada nije krio kolika mu je supruga Kristina Đanić podrška u poslu kojim se bavi. Ona je naime puna razumijevanja, a tajna je možda u tome što se i sama nekoć okušala u pjevanju

Svestrana  plesna pedagoginja i koreografkinja Kristina Đanić, supruga našeg istaknutog pjevača Giuliana davno se okušala u glazbenim vodama, a evo i kako je to zvučalo.

'Opasan plan' - Kristina Đanić Autor: Youtube

Prije otprilike 20 godina mogli smo je gledati kako pjeva s grupom 'Neki to vole vruće' te je s njima snimila i spot za pjesmu 'Opasan plan'. Atraktivna crnka pokazala je tada sve svoje kvalitete  te mnoge oduševila svojim seksi izdanjem, a vjerojatno najviše supruga koji je na nju vrlo ponosan u svemu što radi.

Iako lijepa Kristina ima dugogodišnji plesni staž, prije tri se godine okušala kao glumica i prvi put zaigrala na kazališnim daskama, no ovo nije bio njezin prvi glumački angažman.

Osim toga 42- godišnja Kristina je 2010. dobila ulogu instruktorice aerobika u serijalu 'Najbolje godine' te ostvarila svoje snove iz mladosti jer je gluma njezina velika ljubav još iz studentskih dana. 

Ove godine u listopadu Giuliano i Kristina proslavit će 15. godišnjicu braka koji nisu uspjeli poljuljati guste poslovne obveze radišnih supružnika.

'Tajna uspješnog i dobrog braka je - uvijek slušati ženu!' rekao je jednom prilikom 43-godišnjak.

Kristina je naime dugogodišnja članica plesne skupine Tihane Škrinjarić, a koliko uživa u svome poslu ne krije. Gotovo svakodnevno na društvenim mrežama objavi fotografiju ili video mališana s kojima pleše. Budući da voli djecu, a 13-godišnji sin Marko više nije mali, dječica s kojom radi zasigurno joj uljepšavaju dane. 

Mini #manequinchallenge for #valentineday ❤ #dance #kids #danceclass #dancestudio #plesnistudiopulsar

A post shared by Kristina Đanić (@kiki_pulsar) on