U SEDMOM NEBU

Sve češće zajedno u javnosti: Milanka Opačić se ne odvaja od nove ljubavi

21.01.2019 u 09:51

Bionic
Reading

Premijera predstave Teatra Rugantino 'Sirena i Viktorija' u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u nedjelju navečer privukla je brojne poznate. Među njima je bila i dugogodišnja članica SDP-a, a odnedavno članica Stranke rada i solidarnosti Milana Bandića, Milanka Opačić, koja ne želi skrivati da je pronašla muškarca svog života te se pojavila u društvu partnera Nemanje Gospavića

Milanka Opačić očito je donijela odluku da će u 2019. godini u fokus staviti privatni život i osobnu sreću. Sve češće se može vidjeti na javnim događanjima u društvu partnera Nemanje Gospavića. Premda slovi za jednu od najbolje odjevenih političarki, na premijeri u Lisinskom pojavila se u nešto ležernijem izdanju, kao i njezin dečko koji joj je poput pravog džentlmena pridržavao jaknu dok se odijevala nakon predstave.

Negdašnja potpredsjednica Vlade i Hrvatskog sabora te ministrica socijalne politike i mladih ne skida osmijeh s lica zbog sretne veze s deset godina mlađim beogradskim komercijalistom kojeg je javnosti predstavila na balu Crvenog križa nekoliko dana prije Božića.

  • +12
Poznati na premijeri predstave 'Sirena i Viktorija' u KD-u Vatroslav Lisinski Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Milanka je na političkoj sceni dug niz godina, a svojim hrabrim primjerom posvojenja kao samohrana majka mnogima može biti uzor. Prije nekoliko dana progovorila je o odnosu s 18-godišnjom Lanom, koju je posvojila kada je imala samo tri godine.

  • +69
Milanka Opačić Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL