SRETNA POLITIČARKA

Milanka Opačić ne odvaja se od svog dragog: Privatni život joj je bilo obavijen velom tajne, no ljubav više ne skriva

19.12.2018 u 09:38

Bionic
Reading

Godina na izmaku bila je puna preokreta u životu dugogodišnje SDP-ovke i bivše ministrice. Napustila je dotadašnju stranku, a novo zadovoljstvo našla je kao nezavisna zastupnica u saborskom klubu stranke Milana Bandića. Uz profesionalni dio života, zadovoljna je u ljubavi. Milanka Opačić više se ne odvaja od svog novog markantnog partnera Nemanje

Negdašnja potpredsjednica Vlade i Hrvatskog sabora te ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić proteklog ljeta odmarala se u Dubrovniku, a ondje joj se dogodio sudbonosni susret. Upoznala je deset godina mlađeg Nemanju Gospavića iz Beograda koji je radio u tamošnjem restoranu.

Prvo su se prošlog vikenda pojavili na balu Crvenog križa, a u utorak navečer skupa su stigli na humanitarni koncert i akciju 'Želim život'. Zgodna političarka očito više ne želi skrivati svoju sreću.

Za Milanku Opačić zna se da je ljubiteljica mode, a kritičari je često svrstavaju među najbolje odjevene osobe na javnoj sceni, te da je majka djevojčice.

Diplomirana politologinja nakon završetka studija ušla je u svijet politike, kojoj je posvetila svoj život i karijeru. Sada se očito odlučila posvetiti i privatnom životu, a deset godina mlađi beogradski komercijalist koji se zbog nje doselio u Zagreb, doznali smo, vratio joj je vjeru u ljubav.

  • +13
Poznati u pozivnom centru na koncertu 'Želim život' Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell