AVA ZAKLJUČILA:

Svakim danom sam sve ljepša!

26.04.2013 u 09:02

Bionic
Reading

Stanari BB kuće bacili su se na vježbanje uloga za mjuzikl 'Briljantin', u pauzama su se opet svađali, prepirali i nadmetali, a Ava je na kraju zaključila da je svakim danim sve ljepša

Za vrijeme uvježbavanja mjuzikla 'Briljantin' Ava je bila jako teatralna i stalno je ponavljala da ne može zapamtiti tekst, a Željko joj je rekao da se smiri jer ima dvije rečenice upamtiti, piše 24sata

Ava je ulogu iz mjuzikla vježbala sa Željkom, a Soraja sa Žarkom. Željko je rekao da će namjerno sabotirati zadatak i izgubiti, kako bi njegov brat blizanac konačno bio bolji od njega.

'Avu nikad ne bih za partnera. Ponaša se kao da je izašla iz bolnice gdje su ljudi s mentalnim poteškoćama. Mucala je i od zadatka napravila parodiju', rekao je Žarko, a Soraja se složila s njegovim mišljenjem. Avina gluma jedino se svidjela Miliću.
'Znam da sam ja bila najbolja. Kao da meni treba tuđe mišljenje i potvrda. A kad im ja zabijem svima na kraju kolac. Ja oprostim, ali ne zaboravljam. Sva ponižavanja sam sama prošla, stoički. A kad uzmem nagradu, onda će vidjeti', inatila se Ava dok je sušila kosu, piše 24sata.

'Sama sebi sam najljepša i svakim danom sam sve ljepša. Živcira me što su ovdje svi u klanovima', rekla je Ava Miliću. Na kraju je odlučeno da će u BB mjuziklu glumiti Željko i Soraja.

'Ti si ih izabrao da su najbolji, ja sam stoički podnijela poraz iako smatram da sam dobro izvela svoju ulogu, bila sam bolja od Soraje,' negodovala je Ava.

'Ne radi se ni o Maji ni o Soraji, već znam da sam dala sve od sebe i bila sam super', objasnila je Ava svoje nezadovoljstvo i poželjela glavnim glumcima Željku i Soraji da budu 'briljantni'.

Ava je zatim zaključila da je ona u BB kući definitivno po kazni, jer u kući najbolje prolaze oni koji su neutralni i 'hihoću se', piše srpski Alo