ZIMSKO VJENČANJE

Svadbeno slavlje nekadašnje manekenke Kristine Bradač: Živa muzika iz cijele regije, brojni poznati gosti i dvije vjenčanice

15.12.2019 u 09:03

Bionic
Reading

Naša bivša manekenka Kristina Bradač udala se za dugogodišnjeg partnera Miru Radića s kojim dijeli kćerkicu Vivian. Svadbeno slavlje poznatog poduzetnika i današnje dizajnerice po mnogočemu je bilo neitipčno

Kristina Bradač i Miro Radić u subotu su u jednom zagrebačkom klubu izrekli sudbononosno da, a potom s kumovima, obitelji, rodbinom i dragim prijateljima slavili do dugo u noć. Njihovo svadbeno slavlje po mnogčemu je bilo netipično te se bitno razlikovalo od tradicionalnih vjenčanja.

Od same lokacije, uređenja prostora, muzike, pa kasnije vjenčanice presretne mladenke.

Naime, Kristina se prvo za sam obred i prvi svečaniji dio večeri u kojoj je protekao i prvi ples, odlučila za dugu bijelu haljinu od svile dok je kosu i glavu ukrasila bijelom mrežicom te cijelom izgledu dala dašak holivudskog glamura. Uz istu je stilizirala Jimmy Choo bijele sandale s velikom bijelom mašnom na stražnjem dijelu, iz njihove bridal kolekcije.

  • +5
Vjenčanje Kristine Radić Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Kako je odmicala večer tako se i atmosfera zahuktavala, a duga bijela haljina nije bila najprikladnija za ples. Zbog toga se nekadašnja manekenka, koja se i danas može pohvaliti fenomenalnim izgledom, presvukla u drugu, kratku haljinu. Ovoga puta odabir je pao na otkačeni model široke kratke bijele suknje, dok je gornji dio napravljen u obliku crnog izazovnog kozeta.

Mladenka je u jednom trenutku čak uzela mikrofon u ruke i zapjevala neke od omiljenih hitova, a u preformansu joj se pridružila i kolegica Iva Radić, koja je na vjenčanje došla u društvu kćerkica. Na plesnom podiju uživala je i Iva Jerković u dugoj srebrnoj haljini, a dobro se zabavljao i Kristinin vjenčani kum PR menadžer Davor Grgin.