FASHION GURU

Efektno, pristojno, prigodno - riječi su kojima bih opisao stajling Kristine Bradač, a oprostit ću joj frizuru koja bi mogla biti i bolja

  • 25.09.2019 u 15:29

  • Bionic
    Reading

    Na premijeri dokumentarca o legendarnom modnom dizajneru Alexanderu McQueenu pojavila su se brojna poznata lica u prilično predvidljivim crnim stajlinzima, a našem dežurnom kritičaru Fashion Guruu za oko je zapela bivša manekenka Kristina Bradač u efektnom, prigodnom i pristojnom outfitu

    Jučerašnji dokumentarac o Alexanderu McQueenu dao je priliku našim pucama da se srede - ipak je to jedan od najboljih dizajnera koje je svijet imao. Pojavilo se tu svega, bilo je nekih poznatih lica koja su doslovno na svakom društvenom događaju, a pretpostavljam da nemaju svoj život, neka nisam prepoznao pa sva sreća da postoje PR kuće koje napišu tko je to, a bilo je i onih koje slabo viđamo.

    Ex manekenka, mama i dizajnerica Kristina Bradač, poznatija kao Kiki, otkada je dobila kćerkicu nije baš da posjećuje evente, ima pametnijeg posla. Ona nije ni pokušavala biti prenapadna i doći u toaleti, kao neke od uzvanica, jer ipak je to dokumentarac u kinu.

    NEMA TKO NIJE BIO

    Ljepotice u crnom: Poznati pohrlili pogledati film o Alexanderu McQueenu

    Pogledaj galeriju

    Tako da je bila pun pogodak njezina ležerna haljina s cvjetovima i visokog struka, a zelene salonke na nogama. Efektno, pristojno, prigodno - to su riječi kojima bih opisao njezin stajling. Ovaj put ću joj oprostiti frizuru koja bi mogla biti bolja, ali sasvim je razumljivo to da nije imala vremena nekoliko sati biti kod frizera.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.