kakav trenutak

Susret za pamćenje: Iva Majoli otputovala je u Los Angeles i objavila fotografije na kojima pozira sa Sharon Stone

13.10.2021 u 22:47

Bionic
Reading

Iva Majoli trenutno se nalazi u SAD-u, a ondje joj se dogodio susret koji će bivša tenisačica i osvajačica Roland Garrosa sigurno još jako dugo pamtiti i prepričavati

Naša najbolja tenisačica svih vremena prije 24 godine ostvarila je svoj najveći uspjeh u karijeri. U lipnju 1997. godine u 20. godini života upisala se u povijest hrvatskog tenisa zbog naslova osvojenog u finalnom dvoboju s Martinom Hingis u Roland Garrosu.

Danas, 42-godišnja Iva svoje veliko znanje i iskustvo dijeli s mlađim generacijama pa je tako jedna od trenerica tenisačice Donne Vekić. Dvije sportašice ne veže samo tenis, već i veliko prijateljstvo pa je time i sam posao puno lakši i zabavniji. Donna i Iva tako su se nedavno uputile u SAD povodom WTA turnira Indian Wells, a ondje su spojile ugodno s korisnim.

Donna i Iva uživale su u šetnji Beverly Hillsom, a Ivina najnovija objava otkrila je i kako je njihov boravak u SAD-u obilježio i nesvakidašnji susret. Naime, Iva je objavila dvije fotografije na kojima pozira s legendarnom glumicom Sharon Stone. Uz fotografije Iva je napisala: 'Postoje samo jedne 'Sirove strasti' i postoji samo jedna Sharon Stone. Ženska snaga. Izgledamo sjajno. Ivina objava privukla je njezine prijatelje i obožavatelje koji su komentirali kako obje 'čudesne žene', a mnogi su u komentarima ostavili emotikone srca i vatre.