NJEGA SE NE PITA

Suri Cruise je odrasla, uskoro kreće i na fakultet, no s ocem Tomom Cruiseom i dalje nema nikakav kontakt

22.03.2023 u 11:38

Bionic
Reading

Kako je otkrio dobro upućeni izvor, Suri Cruise već je krenula s apliciranjima na razne fakultete, na kojima bi željela nastaviti svoje školovanje, a većina njih locirana je u njezinom voljenom New Yorku

Suri Cruise spremna je postati studentica. Iako ima tek 16 godina, u Americi je to dobna granica kada tinejdžeri diljem zemlje kreću s apliciranjima za toliko željene fakultete, pa ne čudi što je isto napravila i kći Katie Holmes i Toma Cruise.

Kako otkriva dobro upućeni izvor, Suri je već poslala nekoliko aplikacija na razne fakultete koji se nalaze u New Yorku i koji su usko povezani s modom, budući da je upravo to ono što želi studirati.

  • +2
Suri Cruise Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U svemu ima veliku potporu mame Katie Holmes, koja je svojoj jedinici bezrezervna podrška, dok s ocem Tomom Cruiseom i dalje nema baš nikakav kontakt. Otkako su se njezini roditelji razveli, Suri je izgubila svaki kontakt s ocem, zbog čega je i povezanost, koja je bila toliko jaka u najranijoj dobi, iščeznula, a Cruise nema nikakvog utjecaja na odabir njezinog budućeg zanimanja.

'Suri je već poslala niz aplikacija, a Katie želi da ona ostane u New Yorku kako bi bile blizu jedna drugoj. Katie je jako ponosna na nju, ali je također izrazito zaštitnički nastrojena', otkrio je izvor za DailyMail.

S ocem je Suri izgubila svaki kontakt 2013. godine, i to godinu dana nakon njegovog razvoda od Katie Holmes: 'Suri svog oca više ne poznaje jer s njim nije provela niti trenutka u posljednjih deset godina. Ne želi gledati njegove filmove i on jednostavno odavno nije dio njezinog života', otkriva izvor.

A iako fizički odavno nije tu, još dvije godine financijski će je pokrivati, u šta spadaju i troškovi školarine za fakultet. Naime, u papirima za razvod i skrbništvo nad Suri, Katie i Tom su dogovorili kako će glumac plaćati alimentaciju 400 tisuća dolara mjesečno sve dok Suri ne napuni 18 godina.