'furaju' svoje

Suri je izrasla u pravu slatkicu: Osmijeh na tatu Toma Cruisea, a dobar stil na stylish majku Katie Holmes

28.12.2022 u 09:19

Bionic
Reading

Kći Katie Holmes i Toma Cruisea pamtimo kao djevojčicu, a svaka njezina nova fotografija iznenadi nas koliko je Suri 'pokupila' od svojih roditelja. I dok je šarmantan osmijeh nesumnjivo očev doprinos, stilske lekcije Katie Holmes urodile su plodom

16-godišnja kći Toma Cruisea i Katie Holmes izrasla je u pravu djevojku, a njujorški ležerni stil kakav nosi i njezina majka stoji joj odlično. Katie Holmes i Suri uočene su usred njihovih prazničnih putovanja ovog tjedna. Majka i kći uočene su ovog utorka u zračnoj luci nedaleko od New Yorka, gdje obje žive.

44-godišnja glumica bila je ležerno elegantna kao i uvijek, a protiv sjeveroistočne hladnoće borila se dugim crnim kaputom i toplim šalom. Odlučila se za široke traperice i popularne New Balance svijetle tenisice s bordo znakom.

Dok se Katie odlučila za crnu boju, Suri je odabrala zemljane tonove. Uz maslinastu sportsku jaknu i smeđe hlače sa širokim nogavicama 'isfurala' je svijetle Converse tenisice. Iako vrlo jednostavna kombinacija, dobar stil naslijedila je od majke koja je doktorirala umijeće super ležernog odijevanja.

  • +6
Katie Holmes i Suri Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumica iskorištava slobodno vrijeme za izlete prije nego što se vrati na pozornicu u New Yorku prvi put nakon više od deset godina izbivanja.

U veljači se vraća na Broadway u ulozi fiktivne filmske zvijezde u 'The Wanderers' slavne nagrađivane američke dramatičarke Anne Ziegler. Njezina prethodna predstava prikazivana je u Londonu s glumačkom postavom koju je predvodila Nicole Kidman, također bivša supruga Toma Cruisea.