BIJEG U MEKSIKO

Supruga zaposlila kao fotografa: Kim Kardashian ponovno je užarila Instagram

20.02.2020 u 16:56

Bionic
Reading

Tijekom romantičnog putovanja u Meksiko za Valentinovo, slavna reality zvijezda Kim Kardashian svog supruga, glazbenika i dizajnera Kanye Westa, odlučila je zaposliti kao osobnog fotografa, a rezultat toga je serija zavodljivih fotografija u crnom bikiniju objavljenih na Instagramu

Slavni par ovo je Valentinovo odlučio provesti na omiljenoj destinaciji zvijezda s holivudske A-liste, meksičkom gradu Cabo San Lucas. Tijekom romantičnog odmora, Kim Kardashian West pobrinula se da svoju vojsku obožavatelja počasti brojnim zavodljivim fotografijama za koje je uposlila svog 42- godišnjeg supruga.

Na objavljenim fotografijama snimljenim u Meksiku, Kim je suprugu Kanye Westu pozirala u minijaturnom crnom bikiniju s dodatkom ogrlice choker s nogama u bazenu s kojeg se pružao pogled na Tihi ocean.

Kako je imala priliku otkriti na Instagramu, romantično putovanje u Meksiko organizirao je sam Kanye West, a u Instagram storyjima podijelila je i nekoliko fotografija iz luksuzne vile u kojoj su imali priliku odsjesti.

Kanye West poznat je po priređivanju ekstravagantnih i romantičnih scena svojoj supruzi svako Valentinovo. Prošle godine, 42- godišnji glazbenik i dizajner angažirao je poznatog svjetskog saksofonista Kennyja G-ja za privatan nastup u njihovu minimalistički uređenom domu uz brojne vaze ukrašene ružama.