oženio mu se brat

Partnerica Šime Vrsaljka blista u trudnoći: Pokazala trbuščić i atmosferu sa svadbe

09.07.2023 u 20:45

Bionic
Reading

Kaja Vidmar podijelila je djeliće atmosfere sa svadbe mlađeg brata Šime Vrsaljka te zablistala u zelenoj haljini pokazavši koliko joj trudnoća godi

Kaja Vidmar, manekenka i partnerica Šime Vrsaljka, podijelila je na društvenim mrežama detalje s vjenčanja mlađeg brata bivšeg hrvatskog reprezentativca.

Mario Vrsaljko uplovio je u bračne vode sa svojom odabranicom Meri Rašin, a njihov prvi ples uveličan romantičnim vatrometom marljivo je zabilježila prelijepa Slovenka koja se nije propustila fotografirati se s mladenkom.

Dvije ljepotice nalaze se u sličnoj fazi trudnoće te su na zajedničkoj fotografiji blistale u glamuroznim izdanjima, pokazavši koliko im trudnoća godi.

Kaja je podijelila i fotografiju na kojoj pozira sa Šimom Vrsaljkom, u elegantnoj zelenoj haljini. Sretan par očekuje sina, nakon što je prošle godine u njihovu obitelj stigla kćerkica Viktorija.

Nedavno je Gloriju rekla kako se u drugoj trudnoći osjeća potpuno drugačije od prve te kako su, unatoč umoru i mučninama, svi fokusirani na skori dolazak bebe. Otkrila je i kako se bebi veseli maleni Bruno, Vrsaljkov sin iz prvog braka.

Šime Vrsaljko Izvor: Profimedia / Autor: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia