NAKON KĆERKICE

Kraj ljeta donosi najljepši poklon: Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko čekaju sina

07.06.2023 u 13:49

Bionic
Reading

Bivši član hrvatske nogometne reprezentacije Šime Vrsaljko i lijepa Slovenka Kaja Vidmar, nakon kćerkice Viktorije željno iščekuju i svog muškog nasljednika

Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko krajem ljeta dobit će, nakon kćerkice Viktorije, sina. Trudnoću je sama potvrdila slovenska dizajnerica i poduzetnica Kaja Vidmar za magazin Gloria, podijelivši s njima fotografije na kojima drži kćerkicu Viktoriju, dok kratki bijeli topić i nisko postavljena pletena suknja otkrivaju visoki stupanj trudnoće.

Do rođenja drugog djeteta ostala su joj tek tri mjeseca, a Kaja izgleda sjajno i trudnoća joj, kako je vidljivo, itekako godi. Kaže kako se u drugoj trudnoći osjeća potpuno drugačije od prve, a unatoč umoru i mučninama, svi su fokusirani na skori dolazak bebe.

Šime Vrsaljko Izvor: Profimedia / Autor: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Braci se posebno vesele Viktorija i Bruno. Sve je spremno za našeg novog člana koji će mnogo toga ‘naslijediti‘ od Viktorije jer razlika među njima neće biti velika. Jedva čekamo zagrliti ga', rekla je za Gloriju 28-godišnja Kaja Vidmar.

Inače, 31-godišnji bivši nogometaš Šime Vrsaljko sa Kajom ima jednogodišnju kćerkicu Viktoriju, dok iz prvog braka sa srednjoškolskom ljubavi Mateom ima sina Brunu.