Uspješna Čakovčanka

Supruga hrvatskog poduzetnika na crvenom tepihu u Veneciji otkrila sretnu novost

05.09.2023 u 11:45

Bionic
Reading

Hrvatska glumica Ema Mur sa poduzetnikom Sandrom Murom pojavila se na 80. Venecijanskom filmskom festivalu budući da ima ulogu u filmu ‘The Palace‘ kojeg je režirao Roman Polanski

U filmu 'The Palace' glavne uloge tumače Mickey Rourke, Fanny Ardant i John Cleese, a ekskluzivna pretpremijera se održala 2. rujna.

Čakovčanka Ema Mur (djevojački Kovač) plijenila je poglede u haljini dizajnera Francesca Murana, a prorez joj je dodatno naglasio trudnički trbuščić.

'Iskreno, nikada nisam sanjala da ću jednog dana slaviti premijeru svog filma na Venecijanskom filmskom festivalu. Film 'The Palace' Romana Polanskog je zaista bio nevjerojatan projekt i htjela bih zahvaliti produkciji, glumcima i nevjerojatnim agentima koji su pridonijeli ovome', napisala je na Instagramu. Spomenula je i supruga, poduzetnika i vlasnika tvrtke Bellabeat, Sandra Mura.

Pohvalila se da je to što je na taj veliki dan bila sa suprugom 'ono što je učinilo cijelu noć savršenom, potpunom i čarobnom'. 'Volim te i hvala ti što si uvijek uz mene', poručila je.

Inače, za njihovu vezu saznalo se lani, a par se zatim u veljači ove godine vjenčao u tajnosti u samoborskoj Gradskoj vijećnici (za odlazak na medeni mjesec su izabrali New York i Havaje).

Ema i Sandro Mur Izvor: Profimedia / Autor: Maria Laura Antonelli/AGF / Sipa Press / Profimedia

Ema je bila u finalu našeg izbora za najljepšu Hrvaticu, a prije četiri godine se pojavila u showu 'Ciao Darwin'. Uz studij poduzetništva i menadžmenta je gradila i karijeru modela, a onda su je privukle glumačke vode. Iza sebe ima već emitiranu seriju u Italiji te film 'Lamborghini'. Uz to je i vlasnica tvrtke za proizvodnju kupaćih kostima 'Ambìnca Swimwear'.