zgodan par

U strogoj tajnosti: Poduzetnik Sandro Mur oženio poznatu manekenku Emu Kovač

16.02.2023 u 15:06

Bionic
Reading

Čakovčanka je putem Instagrama obznanila da je izgovoriola sudbonosno 'da'. Ondje je promijenila prezime pa sada na njenom Instagram profilu, gdje često dijeli fotografije njihove ljubavne idile sada stoji - Ema Mur

Kako donosi Story, vlasniku uspješne tvrtke Bellabeat Sandro Mur i pet godina mlađa Ema Kovač vjenčali su se u potpunoj tajnosti u samoborskoj Gradskoj vijećnici, a manekenka sretne vijesti nije rekla ni svojoj mami. Za medeni mjesec izabrali su New York i Havaje.

Čakovčanka je prije poduzetnika živjela u Italiji te je bila u vezi s Talijanom Gennarom Lilliom, dok je poduzetnik nekoliko godina ljubio radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić. Inače, Ema je krajem godine na temu njihove veze izjavila da je sretna i da 'život ponekad neočekivano iznenadi'.

Objasnila je da nije tip cure koju može osvojiti neka lista karakteristika te da joj je bitno da njezin muškarac ima osobine poput iskrenosti, da je vjeran, da je može nasmijati, da mogu sve dijeliti i pričati o svemu, ali da joj je presudno da to bude ipak zaista jedinstvena osoba kojoj se divim i koju poštuje.

Da su zajedno je obznanila kad je objavila Ema podijelila rođendansku čestitku svom partneru. 'Sretan rođendan nevjerojatnom čovjeku. Obećavam da ću se uvijek smijati svim tvojim šalama', napisala je tada.