PODRŽAO DOMOVINU voljene žene

Ashton Kutcher poziva na završetak rata u zemlji svoje supruge: 'Ne žele Putinovu vladu i ne žele biti okupirani'

02.03.2022 u 17:40

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana je na društvenim mrežama iskazao podršku Ukrajini, rodnoj zemlji svoje supruge Mile Kunis (koja se povodom rata nije oglašavala). Glumac je sada na Twitteru poslao poruku Rusima

'Ako poznajete nekoga iz Rusije, nazovite ih i recite im da ih njihovi mediji lažu. Ukrajina ne želi ratovati, samo ne žele Putinovu vladu i ne žele biti okupirani', poručio je Ashton Kutcher. 'Ukrajina se ne želi boriti, samo ne želi Putinovu vladu i ne želi biti okupirana', dodao je u nastavku.

Glumac je ranije također preko Twittera u jednostavnoj objavi poručio da 'stoji uz Ukrajinu'. Nakon prvog twitta, ponovo se oglasio na istoj mreži te uputio poruku i na ukrajinskom i na engleskom jeziku.

Njegova supruga Mila Kunis nije se oglašavala povodom događanja u svojoj domovini. Rođena je u ukrajinskom gradu Černihivu. Njezin otac radio je kao strojarski inženjer, a majka kao nastavnica fizike. U Ukrajini je živjela do svoje sedme godine, kada je s obitelji emigrirala u SAD.

  • +4
Ashton Kutcher Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Moji su roditelji imali pristojne poslove. Mi smo imali sreće. Nismo bili siromašni dok smo živjeli u bivšem SSSR-u, dok je većina ljudi bila vrlo nesretna. Stigli smo u New York u srijedu i do petka ujutro moj brat Michael i ja smo bili u školi u Los Angelesu', ispričala je svojedobno. Došli su s 250 dolara. Kunis je također ispričala i kako se trudila pronaći načine da se uklopi kad je upisana u školu. 'Plakala sam svaki dan. Nisam razumjela ljude, nisam razumjela jezik', rekla je. S Kutcherom ima dvoje djece kćer Wyatt i sina Dimitrija.

  • +3
Mila Kunis i Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: AT&T / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia