BOLOVI NISU ŠALA

Što muči Ashtona Kutchera? Mila Kunis progovorila o zdravstvenim problemima svog supruga

29.10.2021 u 15:50

Bionic
Reading

Holivudska glumica, tijekom intervjua kojeg je dala za web serijal 'Hot Ones', morala je odgovarati na pitanja o svom privatnom životu, točnije sa istina ili laž potvrditi navode koje je nekoliko emisija ranije izgovorio na istom mjestu njezin suprug, glumac Ashton Kutcher

Mila Kunis i Ashton Kutcher šest su godina u braku, stoga ne čudi da glumački par zna sve jedno o drugome. Upravo zato morali su odgovarati na ista pitanja tijekom različitih gostovanja u Hot Ones. U nizu pitanja, Sean Evans upitao je Milu Kunis je li istina da je njezin 43-godišnji suprug dobio pankreatitis i to zato što se, pripremajući se 2013. godine za ulogu Stevea Jobsa u fillmu 'Jobs', 'predozirao' sokom od mrkve.

Naime, Steve Jobs, pokojni suosnivač Applea, bio je itekako striktan kada je bilo riječ o njegovoj prehrani i dijeti koje se pridržavao, a sve to bio je rezultat njegove borbe s neuroendokrinim rakom.

  • +3
Mila Kunis, Ashton Kutcher Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Bio je baš glup. U jednom trenutku jeo je samo grejp i to je bilo tako glupo. Završio je dva puta u bolnici s pankreatitisom', otkrila je Mila Kunis.

KUĆA OBITELJI KUTCHER I KUNIS

Kalifornijski dom omiljenog glumačkog para osvaja posebnim šarmom

Pogledaj galeriju

Kutcher je još u vrijeme kada je snimao film priznao kako je imao jake bolove zbog upale gušterače, a sve to bila je posljedica voćne dijete koju je konzumirao kako bi se što bolje uživio u ulogu ovog vizionara.