MILA KUNIS I DEMI MOORE

Imaju puno toga zajedničkog: Za potrebe reklame 'primirje potpisale' bivša i sadašnja supruga Ashtona Kutchera

26.01.2022 u 12:38

Bionic
Reading

Vjerojatno su tek rijetki pomislili kako bi bilo itekako zanimljivo vidjeti u istoj sceni Milu Kunis i Demi Moore, sadašnju i bivšu suprugu Ashtona Kutchera, a tu ideju u stvarnost su pretočili autori nove reklame

Za potrebe nove reklame za američki AT&T Fiber, pred kamere su zajedno stale 38-godišnja Mila Kunis i 59-godišnja Demi Moore, koje su utjelovile same sebe na okupljanju učenika srednje škole. Obje su uvjerene kako će upravo njima biti dodijeljena nagrada za najcjenjeniju učenicu, no kada se paralelno popnu na pozornicu, shvate da one nisu odabrane.

Duhovita reklama, koju su zajedno snimile, pokazala je da su obje profesionalke, ali i da imaju puno toga zajedničkog. Holivudske glumice ne samo da su pohađale istu srednju školu Fairfax u Los Angelesu, iako u različito vrijeme, nego i imaju istu ljubav.

Demi Moore x Mila Kunis x AT&T Fiber | A Lot In Common Izvor: Wikimedia Commons / Autor: Youtube

Naime, Demi Moore bivša je supruga holivudskog glumca Ashtona Kutchera, dok je Mila Kunis sadašnja i s njom ima dvoje djece.

  • +3
Mila Kunis i Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: AT&T / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, kako je otkrila Mila Kunis za ET Online, smišljajući radnju oglasa, upravo je njoj palo na pamet da se angažira i Demi Moore, pa ju je sama kontaktirala. Na prvom sastanku dvije su glumice shvatile da su pohađale istu srednju školu, gdje je Mila Kunis maturirala 2001., dok je Demi Moore istu napustila, ne završivši je, krajem 70-ih.