POZNATI PAR

I Ashton Kutcher dao podršku zemlji u kojoj je rođena njegova supruga Mila Kunis

26.02.2022 u 19:10

Bionic
Reading

Ashton Kutcher, glumac koji je u dugogodišnjem braku s Milom Kunis, na društvenim je mrežama, poput mnogih zvijezda i slavnih dao svoju podršku Ukrajini gdje je rođena njegova supruga

Kutcher je putem Twittera poručio 'Ja sam uz Ukrajinu' te je tako dao podršku rodnoj zemlji gdje je rođena i živjela do svoje sedme godine njegova supruga, poznata glumica Mila Kunis.

Manje je poznato da je slavna glumica, zvijezda serije 'Lude sedamdesete' zapravo rođena u Ukrajini, u gardu Černihiv te se kao djevojčica s roditeljima i bratom emigrirala u SAD.

'Ja sam uz Ukrajinu', tvitao je 44-godišnji glumac pridruživši se tako mnogim poznatim osobama u podršci Ukrajincima među kojima su i Angelina Jolie, Annie Lennix, Milla Jovovich, Kate Middleton i princ William, Sean Penn....

  • +3
Mila Kunis Izvor: Profimedia / Autor: AT&T / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Moji su roditelji imali pristojne poslove. Mi smo imali sreće. Nismo bili siromašni dok smo živjeli u bivšem SSSR-u, dok je većina ljudi bila vrlo nesretna. Stigli smo u New York u srijedu i do petka ujutro moj brat Michael i ja smo bili u školi u LA-u', prisjetila se jednom prilikom lijepa glumica.

  • +6
Mila Kunis Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezini roditelji Mark i Elvira Kunis željeli su stvoriti bolji život za svoju djecu, a Mila je otkrila da se na početku mučila i s engleskim jezikom.

Kutcher i Kunis vjenčali su se 2015. i danas su ponosni roditelji dvoje djece.