PAULINA PORIZKOVA

Supermodel 80-ih i danas izgleda besprijekorno, a upravo se zato našla na meti kritika

13.03.2020 u 15:33

Bionic
Reading

Paulina Porizkova, Čehinja koja je prije 30-tak godina žarila i palila modne piste diljem svijeta danas se redovito javlja obožavateljima putem društvenih mreža. Na njezinom joj izgledu mnogi zavide, a ima i onih koji je osuđuju, evo što na sve kaže

Ostati zdrav, fit i vitalan nakon dugogodišnjeg radnog vijeka, a pitom još izgledati fantastično mnogima je nezamislivo. Onima koji godinama predano rade na svom izgledu to pak polazi za rukom. Jedna od onih kod kojih je dio posla odradila genetika, a dio ustrajnost i želja za ostajanjem u formi je supermodel 80-ih Paulina Porizkova.

Ova 55-godišnja Čehinja našla se na meti kritika na društvenim mrežama, nakon što je objavila fotografiju sa svog odmora na Kostariki. Zanosna plavuša pozirala je u minijaturnom crnom bikiniju na slapovima ove egzotične otočne zemlje.

Dok je dio obožavatelja koji su ugledali ovu fotografiju na Instagramu krenuo s ohrabrujućim komentarima i porukama podrške te pohvala na račun izgleda, našlo se i onih koji su je optužili za korištenje photoshopa.

Međutim, slavna Paulina još je prije dva mjeseca poslala poruku takvim 'hejterima' i poručila im: 'Narcisizam nikad nije bio izraženiji nego danas. Nitko više ne želi vidjeti kako žele izgledati stvarne osobe na društvenim mrežama. Navršit ću 55. godina Svi želimo neke čudotvorne savjete kako se predstaviti u što boljem svjetlu, jer želimo da nas ljudi kopiraju, da nam zavide, da kupe što prodajemo bez obzira je li riječ o nekom proizvodu ili čaroliji'.

Ova poznata bivša manekenka smatra da bi svi trebali biti iskreniji prema samima sebi. Isto tako ponosno ističe da je baka,a istovremeno se ne srami što još uvijek ima tijelo za svaku pohvalu.

'Hvala ti što prezentiraš našu generaciju i sve nas koje smo tebi slične. Izgledaš fit i sjajno i to je za svaku pohvalu', rekla joj je putem Instagrama jedna vršnjakinja.