HELENA CHRISTENSEN

S Naomi, Cindy i Claudijom ona je bila supermodel 90-ih, a sada je stopama slavne Dankinje krenuo i njezin 20-godišnji sin

18.02.2020 u 10:42

Bionic
Reading

Modnim pistama 90-ih godina suvereno su vladale Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, ali i Helena Christensen, koje se mnogi još uvijek rado sjećaju iz spota Chrisa Isaaca 'Wicked Game'. Iako je u prosincu napunila 51 godinu, lijepu Dankinju i dalje rado angažiraju za mnoge modne projekte, a sada se pohvalila time kako je njezinim putem krenuo i sin Mingus, kojeg je dobila tijekom petogodišnje veze s glumcem Normanom Reedusom

Kada si dijete dvoje slavnih roditelja, malo je vjerojatno da i sam nećeš krenuti njihovim stopama i potražiti svoj komadić slave. Upravo to napravio je 20-godišnji Mingus Reedus te je, umjesto da krene poput svog oca, slavnog glumca Normana Reedus, u glumačke vode, odabrao put svoje majke Helene Christensen i postao maneken.

Mingus Reedus na ovogodišnjem je Tjednu mode u Londonu nosio reviju Tommyja Hilfigera, čime se ponosna majka pohvalila odmah na Instagramu. Objavivši fotografije sina s piste, Heleni su se ispod krenuli nizati komentari njezinih slavnih kolegica.

Tako joj je Christy Turlington, s kojom je žarila i palila 90-ih, napisala: 'James isto, nadam se da su se upoznali', aludirajući time na svog nećaka Jamesa Turlingtona koji je također nosio tu reviju, dok je Alessandra Ambrosio bila puna komplimenata:

'O, Bože, vidjela sam ga danas na reviji, pa on je tvoja kopija. Pomislila sam u jednom trenutku da bi on mogao biti tvoj sin!!! Nevjerojatno!'

Sina Mingusa Helena Christensen dobila je tijekom petogodišnje veze sa slavnim holivudskim glumcem Normanom Reedusom, s kojim je i nakon prekida ostala u dobrim odnosima, pa se često mogu vidjeti svi troje zajedno.

Inače, Helena Christensen bivša je Viktorijina anđelica koja je svoju i više nego uspješnu manekensku karijeru započela nakon što je 1986. godine osvojila titulu Miss Danske, poslije čega je, s Lindom Evangelistom, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson i Claudijom Schiffer, postala jedna od najtraženijih modela 90-ih.

  • +2
Mingus Reedus Izvor: Profimedia / Autor: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

O uspjehu koji je postigla veličanstvena sedmorka i danas se priča, a zanimljivo je kako su sve, unatoč tome što su odavno ili na pragu 50-ih ili su prešle tu čarobnu brojku, i dalje itekako tražene u modnom svijetu.