DRAMA NA VRHUNCU

Sulejman donosi najtežu odluku u životu

27.03.2013 u 11:29

Bionic
Reading

U novoj epizodi simboličnog naziva 'Smrt' sultan Sulejman donosi najtežu odluku u svom životu - napokon će stati na kraj Ibrahimovoj izdaji! Za to vrijeme u seriji 'Nebo i zemlja' Džemre traži razloge zbog čega bi i dalje ostala u vezi s Guneyom nakon što je doznala da je on ubio nevinog mladića!

Nakon što mu je Ajaz-paša pokazao Ibrahimove tajne bilješke razgovora s francuskim izaslanikom u kojima na vrlo neobičan način opisuje hijerarhiju u osmanskoj državi Sulejman odluči kazniti Ibrahima najgorom mogućom kaznom – smaknućem! No prije negoli provede svoju misao u djelo savjetuje se sa sucem Ebusud-efendijom oko načina na koji ubiti Ibrahima. Za to vrijeme Mahidevran šokira činjenica da se Fatma pokušala objesiti, Šah sve više vremena provodi s Hurem koja svoju pažnju posvećuje zakladi, a Mehmet dozna da je Mihrimah namjeno natjerala Nurbahar na pobačaj!


Džemre je shrvana otkrićem dugo čuvane obiteljske tajne da je upravo Guney bio kriv za prometnu nesreću i ubio nevinog mladića! Razmišlja zbog čega joj je Guney toliko dugo tajio istinu te traži razloge zbog čega bi i dalje ostala u vezi s njim. Handan se boji da će Džemre otkriti svojoj majci njihovu obiteljsku tragediju… U međuvremenu Gulten dozna da se Takinoglui moraju iseliti, a majka poginulog mladića pronađe Kuzeya i traži da joj ispriča što je njezin sin rekao u posljednjim trenucima svog života.

Kakvu će odluku donijeti sudac Ebusud-efendija? Hoće li Džemre prijeći preko činjenice da se udaje za ubojicu? Odgovore doznajte u novim nastavcima RTL-ovih serija 'Sulejman Veličanstveni' večeras u srijedu 27. ožujka od 20 sati te 'Nebo i zemlja' od 21 sat