OGLASILA SE I PARKER

Sukob se ne stišava: Sarah Jessica Parker se brani, svi čekaju novi potez Kim Cattrall

16.02.2018 u 11:14

Bionic
Reading

Čini se kako javnom prepucavanju dviju donedavnih kolegica neće tako skoro doći kraj. Nakon što je Sarah Jessica Parker uputila putem društvenih mreža izraze sućuti Kim Cattrall zbog gubitka brata, ova joj je uzvratila poprilično ružnom objavom, nazivajući je dvoličnom. Nekoliko dana kasnije oglasila se i Sarah Jessica Parker, koja i dalje pokušava izgladiti sve, ili, kako bi rekla Cattrall, nastaviti s 'imidžem dobrice' u javnosti

Netrpeljivost koja se godinama stvarala između njih i još više produbljivala jaz, ovih je dana eskalirala javnim obračunom. Zvijezde serije 'Seks i grad', Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker posljednjih mjeseci, putem medija, prikriveno optužuju jedna drugu zbog otkazanog snimanja trećeg nastavka filma nastalog po seriji.

  • +16
Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sve je eskaliralo ovih dana kada je Kim Cattrall iznenada preminuo brat, a Sarah Jessica Parker izraze sućuti uputila joj je putem društvenih mreža. Kim je na Instagramu prozvala bivšu kolegicu i nazvala ju dvoličnom, a sada se oglasila i sama Parker.

U razgovoru za magazin People, Sarah Jessica Parker rekla je kako 'nije bilo nikakve svađe, te da je sve izmišljeno.'

'Nikada nisam govorila o tome, iako su neke od nas bile itekako razočarane što se neće snimati još jedan nastavak. No, ja nikada nisam odgovorila na razgovor koji je Kim imala s Piersom Morganom, kada je izjavila neke poprilično ružne i bolne stvari o meni. Naš dugogodišnji zajednički rad bio je neponovljiv, i takvo nešto više se nikada neće dogoditi', rekla je Parker.