tužba stormi daniels

Suđenje koje je osramotilo Melaniju i Ivanku Trump: Odlučile su se držati podalje

20.04.2024 u 20:17

Bionic
Reading

Ivanka Trump trenutno boravi u New Yorku, no tamo nije da oca Donalda prati na suđenjima. Tamo je, kako se doznaje, nećemo vidjeti

Iako je Ivanka Trump ovog tjedna bila na Manhattanu, nije se prošetala par ulica dalje da ocu Donaldu Trumpu pruži podršku na suđenju. Prema saznanjima PageSix, ne moramo je ni očekivati na suđenju jer tamo, kako tvrde, ne planira navraćati.

Manje od sedam mjeseci prije predsjedničkih izbora u studenom, Donaldu se Trumpu sudi za pokušaj kupovanja šutnje od Stormy Daniels, bivše porno zvijezde koja je prije nekoliko mjeseci otkrila dosad nepoznate podatke o Trumpovom razvratnom ponašanju i pokušajima zataškavanja istog.

Već je otprije poznato da je cijeli slučaj zgrozio Trumpovu suprugu Melaniju Trump jer se afera s Daniels događala u trenutcima kada je Melania bila trudna.

RIJETKO POJAVLJIVANJE

Najmlađeg Trumpovog sina rijetko viđamo: 'Mali' Barron viši je od dva metra i isti je tata

Pogledaj galeriju

Iako je odlučila stati na stranu supruga te mu tako pružiti podršku, odlučila je da će se držati podalje od sudskih događanja, a istu je odluku donijela i Ivanka Trump koja oca bodri iz sjene.

'Rečeno mi je da je Ivanka razgovarala sa svojim ocem u posljednjih nekoliko dana i da mu pruža podršku kao i uvijek', rekao je izvor za strane medije dodavši: 'Sigurno je da ona neće biti na sudu na suđenju Stormy Daniels, a neće ni Melania. Suđenje ostaje neugodno za sve Trumpove žene.'

NISMO JE DUGO VIDJELI

Melania Trump u elegantnom kaputu plijenila poglede, ali i zaradila kritike

Pogledaj galeriju