Benedict Cumberbatch

Strava u domu poznatog glumca: Naoružani kuhar provalio u njegov dom

29.05.2023 u 23:04

Benedict Cumberbatch

Izvor: Profimedia / Autor: Valerie MACON / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Poznati glumac Benedict Cumberbatch proživio je dane nalik onima iz filmova strave i užasa! Naoružani kuhar provalio je u njegov dom te mu prijetio najgorim prijetnjama

Glumac Benedict Cumberbatch najpoznatiji po ulozi u seriji 'Sherlock' te filmu 'Igra imitacije' ovih je dana proživljavao najgori scenarij u kojem je bio u strahu za vlastiti život, ali i život njegovih najbližih. Bivši kuhar provalio je u glumčev dom dok su on i njegova obitelj bili unutra te izveo napad nožem na kuću zvijezde.

35-godišnji Jack Bissell probio se kroz željezna vrata prednjeg vrta u glumčevoj kući u sjevernom Londonu , otkinuo interkom sa zida i izrekao niz zastrašujućih prijetnji. Vikao je: 'Znam da si se doselio ovamo, nadam se da će izgorjeti!'

Bivši chef koji je kuhao u hotelu s pet zvjezdica u Mayfairu prijetio im je nožem za ribe, a obitelj je bila preplašena. Naime, glumac dijeli dom sa Sophie Hunter te njihovo troje male djece koji su istraumatizirani od događaja. Izvor je za DailyMail otkrio da su Benedict i Sophie imali mnogo besanih noći otkako su se zabrinuli da bi ponovno mogli biti meta, a najgore od svega je što su bili ciljana meta napadača.

Bissell je pobjegao s mjesta događaja, ali je uhićen nakon što je policija pronašla njegov DNK. Priznao je kazneno djelo na sudu, a kažnjen je s £250 i trogodišnjom zabranom prilaska obitelji Cumberbatch i području u kojem žive.

Otkriveno je i da je napadač, prije negoli je stigao u dom zvijezde, kupio dva paketa pitta kruha u obližnjoj trgovini i viknuo trgovcu da će provaliti u Cumberbatchovu kuću i spaliti je do temelja.

ljubav nakon prekida

Postoji li prijateljstvo nakon prekida? Ovih 6 slavnih parova dokazuje da ipak ima nade

Pogledaj galeriju