LJETO NA MEDITERANU

Strastveni poljupci: Margot Robbie sa suprugom uživa na plaži

30.08.2023 u 15:24

  • +4

Margot Robbie i Tom Ackerley u Grčkoj

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Barbie' pohvalila se svojom zategnutom figurom u jednodijelnom kupaćem kostimu tijekom odmora kojeg ona i njezin odabranik provode na otoku Sifnosu

Margot Robbie je naprije viđena kako vuče vlastitu prtljagu s prepunog javnog trajekta na otoku Sifnosu. Glumica i njezin suprug, filmski producent Tom Ackerley (koji među ostalim, potpisuje koprodukciju filma 'Barbie'), a uputili su se potražiti osvježenje od vrućina na plaži. Ondje je glumica uskočila u bijeli kupaći kostim i pokazala skladno tijelo.

Uparila ga je s sa zlatnom ogrlicom, a glavu je od sunca zaštitila slamnatim šeširom i sunčanim naočalama dok je išla na kupanje. Par se dobro zabavljao na plaži, a u jednom trenutku suprug ju je uhvatio za potiljak i privukao za strastven poljubac.

Prisjetimo se, Britanac i Australka zaljubili su se 2013. na snimanju 'Suite Francaise', a vjenčali su se 2016. godine na tajnoj ceremoniji. Više puta su u hvaćeni su u zaljubljenim trenucima pa su ih paparazzi fotografirali kako šeću držeći se za ruke, a nerijetko i da razmjenjuju spontane poljupce.

s potpisom versacea

Margot Robbie kao prava Barbie: Sve je zasjenila u zavodljivoj mini haljini

Pogledaj galeriju