'prešišala' očekivanja

Svi pričaju o uspjehu Barbie, a jedno je pitanje neizbježno - stiže li nastavak?

08.08.2023 u 14:02

Bionic
Reading

Posljednjih se dana svuda priča o filmu 'Barbie'! Ovo ime možete čuti kod frizera, surfajući internetom, ali i u lokalnom kafiću, a uspjeh redateljice Grete Gerwig mogao bi biti okrunjen brojnim nominacijama najprestižnijih filmskih nagrada. Publika je posve zaluđena filmom, a sve upućuje da bi se moglo krenuti i s razmišljanjem o još jednom nastavku

'Gledati svijet kroz ružičaste naočale' bijeg je u kojem svi ponekad pronalazimo utočište, a film 'Barbie' upravo je to. Kroz omiljenu Mattelovu lutkicu redateljica Greta Gerwig ispričala je bitnu priču o svijetu kakav je serviran ženama te kako taj svijet kontrastira onome što zbilja trebaju, a mnogi smatraju da je na taj način poslana vrlo bitna poruka koju bi svi trebali usvojiti.

Kao što svi već znaju, u glavnoj ulozi nalazi se Margot Robbie koja je nositeljica snažne 'girl power' poruke.

Greta Gerwig sve je umotala u ružičasti omot s velikom mašnom, a priznala je da je vrlo zadovoljna svojim posljednjim uratkom: 'Postoji ton i humor i veselje, i očito je svijet tako lijep. Želim se vratiti u Barbie Zemlju!'

najiščekivaniji film godine

Svi u ružičastom: Na zagrebačkoj premijeri filma 'Barbie' viđena i neka poznata lica

Pogledaj galeriju

Upravo posljednjom rečenicom natuknula je da će ova filmska uspješnica možda dobiti i nastavak, što ne bi čudilo s obzirom na to kakav je uspjeh film postigao.

'Mislim da upadate u malu zamku ako pokušate namjestiti prvi film dok također planiraju nastavke', komentirala je u lipnju Margot Robbie. Međutim, priznala je da je film završio na način da se eventualna daljnja radnja može razvijati u milijun različitih smjerova.