ODUŠEVILA JE SVE

Za ovaj skriveni talent Margot Robbie znali su tek rijetki

25.07.2023 u 12:44

Bionic
Reading

Svojim nevjerojatnim glumačkim sposobnostima Margot Robbie odavno je osvojila milijune diljem svijeta, no otkriće jednog korisnika društvenih mreža, koji je snimio video na crvenom tepihu i otkrio njezin skriveni talent, bilo je dovoljno da australska glumica ostavi sve bez riječi

Iako je riječ o videu koji je snimljen još prošle godine u Amsterdamu, isti je tek sada zaživio na društvenim mrežama i pokazao koliko je Margot Robbie zapravo divna.

33-godišnjakinja, koja je trenutno zbog svog najnovijeg filma 'Barbie' vjerojatno najpopularnija glumica na cijelome svijetu, već je pokazala brojne talente, a sada je otkrila još jedan za koji su tek rijetki znali.

Naime, Margot Robbie učila je znakovni jezik, a da ga je i savladala pokazala je upravo na crvenom tepihu tijekom jedne premijere, kada joj se osoba s druge strane ograde obratila upravo znakovnim jezikom.

  • +8
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: DW/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako je do tada davala obožavateljima autograme, u trenutku kada ju je gluhonijema osoba dozvala rukama Margot Robbie ostavila je sve i, na sveopće oduševljenje svih prisutnih, započela razgovor rukama.

Uvjereni smo i da je zbog toga Margot Robbie stekla još više simpatija javnosti, jer taj čin uistinu je sve ostavio bez riječi.

s potpisom versacea

Margot Robbie kao prava Barbie: Sve je zasjenila u zavodljivoj mini haljini

Pogledaj galeriju