Tom Ackerley

Znate li tko je suprug Margot Robbie? Njegovo ime dobro je poznato u filmskim krugovima

09.08.2023 u 08:35

Bionic
Reading

Posljednji film u kojem je sudjelovala samo je potvrdio njezino mjesto na samom vrhu holivudske glumačke elite, a Margot Robbie još uvijek drži status poprilično samozatajne po pitanju privatnog života. Njezin je suprug Tom Ackerley, također filmaš koji se trudi držati privatan i poslovan život odvojeno

U tek tri tjedna prikazivanja, film 'Barbie' na svjetskim je blagajnama zaradio, prema službenim procjenama Warner Brosa, nešto više od nevjerojatne svote od milijarde dolara. Mnogi pričaju o velikoj ulozi Margot Robbie, šuška se da joj se smiješi još jedna nominacija za Oskar, a ovaj put na pozornicu svečane ceremonije dodjele prestižnih nagrada mogao bi stati i njezin suprug.

Njezin suprug je Tom Ackerley, poznati producent koji potpisuje koprodukciju ovog uspješnog projekta.

Ovaj samozatajni filmski producent svoja prva iskustva pred kamerama doživio je u filmovima o Harryju Potteru. Bio je dio glumačke postave, a tumačio je jednog učenika Slytherina. Ipak, daljnje ambicije ga nisu odvele ispred, već iza kamere pa se Ackerley odlučio za produkciju.

S godinama je prešao i na režiju, a 2014. godine otvorio je vlastitu producentsku tvrtku koja potpisuje velike filmske uspješnice poput 'I, Tonya', 'Birds of Prey' i 'A Promising Young Woman'.

Britanac i Australka zaljubili su se na snimanju 'Suite Francaise', a vjenčali su se 2016. godine na tajnoj ceremoniji.

Sretan par ne voli se medijski eksponirati, no nekoliko puta uhvaćeni su u zaljubljenim trenucima pa su ih paparazzi fotografirali kako šeću držeći se za ruke, a nerijetko i da razmjenjuju spontane poljupce.

Oboje su vrlo strastveni ljubitelji filmova i knjiga, a Ackerley i Robbie čine se i kao dobar poslovni tandem jer već drugi put zajedno su sudjelovali na filmu kojem se smiješe brojne nagrade.

  • +3
Tom Ackerley i Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia