SVEGA SE JASNO SJEĆA

Strašno iskustvo: Bradley Cooper progovorio o incidentu koji mu se dogodio u njujorškoj podzemnoj

30.11.2021 u 11:29

Bionic
Reading

Da i poznati i slavni mogu doživjeti nimalo ugodno iskustvo na svojoj je koži osjetio i Bradley Cooper, kojem se incident iz njujorške podzemne željeznice urezao u pamćenje

Strašno iskustvo, kojeg će se sjećati cijelog života, na vlastitoj je koži osjetio holivudski glumac Bradley Cooper i to u listopadu 2019. godine. Traumu je proživio u New Yorku, gradu gdje živi, i to u trenucima kada je bio na putu da iz vrtića pokupi svoju kćerkicu Leu de Seinu.

'Dok nije bilo pandemije, znao sam hodati po New Yorku sa slušalicama na ušima. Tako je bilo i tog dana, otišao sam na podzemnu u 11:45 kako bi pokupio Leu u ruskoj školi koju pohađa, a na kraju sam bio zadržan i to tako da su mi prijetili nožem', otkrio je gostujući u novom podcastu 'Armchair Expert' 46-godišnji Bradley Cooper.

  • +10
Brad Pitt i Bradley Cooper na US Openu Izvor: Profimedia / Autor: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

'Bilo je poprilično ludo. Tada sam shvatio da sam bio preopušten u tom gradu. Mog tjelohranitelja nije bilo, a ja sam se nalazio na samom kraju podzemne. Uvijek sam stajao na samom kraju. Tada sam osjetio da mi se netko približava i prvo što sam pomislio je da se netko želi fotografirati sa mnom. Kada sam se okrenuo, vidio sam da drži nož u ruci. Cijelo sam vrijeme imao slušalice na ušima i nisam čuo ništa, samo sam slušao glazbu. Tada sam pogledao tu osobu u oči i ostao bez riječi kada sam shvatio koliko je mlad.'

S LEOM DE SEINOM

Dok se javnost zabavlja novom vezom Irine Shayk, Bradley Cooper uživa u društvu njihove kćerkice

Pogledaj galeriju

Iako su ga uvijek učili da nikada ne bježi od noža, u tom je trenutku podignuo lakat da se obrani i počeo bježati prema izlazu.

'Jednostavno sam počeo trčati, preskočio sam vrata za naplatu i sakrio se iza vrata. Izvadio sam mobitel i uspio ga slikati u trenutku kada je bježao. Onda sam ja počeo njega loviti, a on je krenuo u bijeg po Sedmoj aveniji. Snimio sam još dvije njegove fotografije i potom zaustavio policijske službenike u automobilu i pokazao im slike. Oni su me samo pitali jesam li izboden i tražili da se uvjerim da nisam izboden. Nakon toga sam se vratio u podzemnu i otišao po svoju kćer', prisjetio se Cooper.