DESETKOVALA LISTU

Što se događa sa Selenom Gomez? Odlučila se na drastičan potez

09.01.2018 u 14:04

Bionic
Reading

Donedavno je na Instagramu Selena Gomez stajala brojka oko tristotinjak profila koje slavna pjevačica prati, a kako su primijetili njezini pratitelji, ta je brojka 6. siječnja srezana na tek 37 profila

Na listi rijetkih sretnika koji su Seleni Gomez, inače osobi s najviše pratitelja na instagramu (preko 132 milijuna),  važni još uvijek se nalaze bliske prijateljice poput Taylor Swift, Francie Raisa i Julije Michaels, kao i Amy Schumer te Jessica Alba, a tu je i nekoliko računa obožavatelja na kojima se još uvijek veliča njezina karijera.

Kako su primijetili njezini revni pratitelji, Selena više ne prati niti prijateljice Demi Lovato, Camilu Cabell, Gigi Hadid, kao ni kolege iz serija 'Čarobnjaci iz Waverlyja' ili '13 Reasons Why', no razlog za ovakav veliki rez nisu uspjeli dokučiti ni uz pomoć Twittera.

Podsjetimo, 25-godišnja zvijezda uoči Božića prestala je na Instagramu pratiti i vlastitu majku Mandy Teefey. Istini za volju, majka je prva počela, a Selena joj je samo uzvratila istom mjerom.

Razlog te međusobne nezainteresiranosti majke i kćeri, navodno je obnavljanje veze Selene i njezine stare ljubavi Justina Biebera, s kojom se majka Mandy ne može pomiriti, a zbog čega je prema pisanju TMZ-a završila i u bolnici.

  • +14
Selena Gomez i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia