MATTHEW PERRY

Što mu se događa: Za razliku od ostatka ekipe, ovaj glumac iz 'Prijatelja' izgleda sve lošije

05.11.2019 u 09:52

Bionic
Reading

Bio je jedan od omiljenih televizijskih likova, popularni Chandler iz 'Prijatelja', a onda se naglo povukao. Kada je ponovno snimljen u javnosti, glumac Matthew Perry zaprepastio je izgledom, a od tada svakim danom izgleda sve lošije

Dok ostatak njegove ekipe iz serije 'Prijatelji' i dalje uživa u svijetu glume, a ženski dio može se pohvaliti i senzacionalnim izgledom, Matthew Perry očito prolazi kroz teško životno razdoblje.

Ponovno je snimljen na ulicama New Yorka u opuštenom izdanju. Iako je bio u izlasku s nepoznatom djevojkom, Perry je izgledao prilično zapušteno.

  • +3
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / Mega Agency / Profimedia

Držeći u ruci cigaretu, hodajući u prevelikoj garderobi, nepočešljane sijede kose i vidno umoran, 50-godišnjak, koji se godinama borio s ovisnošću, mnoge je ponovno zabrinuo.

I sam je prije tri godine priznao da se zbog problema s alkoholom i opijatima ne sjeća snimanja tri sezone 'Prijatelja'.

'Te tri godine kao da nisu postojale, ne sjećam se ničeg što se događalo između treće i šeste sezone. Nisam mogao prestati, a s vremenom su stvari postale toliko loše da to više nisam mogao skrivati pa su svi znali za moj problem', priznao je Perry, glumac kojeg je proslavila uloga uvijek sarkastičnog Chandlera Binga.

Perry je zadnji put glumio u serijama 'The Kennedys After Camelot' 'i 'The Good Fight' 2017., a nedavno smo ga imali prilike vidjeti s ostatkom ekipe iz 'Prijatelja' na fotografiji kojom je Jennifer Aniston srušila Instagram.

NENADMAŠNA ŠESTORKA

Serija za sva vremena: Prošlo je 25 godina od prikazivanja prve epizode kultnih 'Prijatelja', a ovo su trenuci za koje su živjeli milijuni obožavatelja

Pogledaj galeriju